Vesihuoltoasentaja

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

 

VESIHUOLTOASENTAJAA

Vesihuoltoasentajana olet tärkeänä osana turvaamassa Äänekosken Energian vesiliiketoiminnan prosessien toimivuutta ja laatua. Tehtäviisi kuuluvat vesihuoltolaitosten sekä verkostojen päivittäiset käyttö- ja kunnossapitotyöt, niin puhtaan- kuin jätevedenkin osalta.

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja kokemusta vesihuollon tai kunnossapidon työtehtävistä. Arvostamme reipasta ja rehtiä asennetta sekä oma-aloitteisuutta. Lisäksi arvostamme luotettavuutta ja joustavuutta sekä tiimityöskentelytaitoja.

Työkohteisiin siirtymistä varten tehtävässä tarvitaan vähintään B-luokan ajokorttia. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sovittavalla aikataululla.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Ilpo Niemelä, p. 050 366 7708 / ilpo.niemela@eezy.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 3.12.2023 hakulinkin kautta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Äänekosken Energia Oy

Äänekosken Energia Oy on kehittyvä energiayhtiö, jonka liiketoimintoja ovat  sähkönsiirto, sähkönmyynti, kaukolämpö ja vesihuolto. Keskitymme vahvasti päästöttömien energialähteiden hyödyntämiseen.  Liikevaihtomme on noin 25 M€ ja henkilöstöä on noin 30. Äänekosken Energian omistaa Äänekosken kaupunki.

Sijainti: Kotakennääntie 31, 44100 Äänekoski
Logo

Vesihuoltoasentaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!