Vetomestarin kuljettaja - tuotekuljetukset - Raahe

Veljekset Toivanen on vakaa ja pitkäikäinen yritys, joka on vakiinnuttanut paikkansa teollisuuden luotettavana toimijana. Yrityksen toiminta on laajentunut infrarakentamisesta ja aluekunnossapidosta monipuoliseksi tehdaspalvelujen tarjoajaksi viime vuosien aikana. Jo lähes 400 henkinen työporukkamme etsii nyt uusia osaajia alkavaan Raahen SSAB:n tehtaalla alkavaan tutotekuljetukseen. 

Etsimme vetomestarin kuljettajaa Raaheen
Olemme solmineet monivuotisen sopimuksen SSAB Europe Oy:n kanssa tehdasalueen ja sataman tuotekuljetuksista. Tuotekuljetuksessa kuljetetaan valmiita tuotteita tehdasalueen sisäisessä logistiikassa jatkokuljetusta varten satamaan.  Urakka käynnistyy 1.1.2024. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme uuden asiakkaan ja lähdemme rakentamaan pitkäkestoista ja kasvavaa yhteistyötä, haluatko sinä olla osana rakentamassa yhdessä menestystarinaamme? 

Tuotekuljetukset toteutetaan vuorotyönä. Tekijöiltä vaaditaan reipasta työhön tarttuvaa asennetta, tinkimätöntä turvallisuuskulttuurin noudattamista ja asiakaspalvelualtista asennetta asiakastamme sekä sidosyhmiämme kohtaan tehdasalueella. 

Kuljetukset toteutetaan vetomestareilla. Aiempi kokemus tehdas- ja teollisuusympäristössä työskentelystä katsotaan eduksi, etenkin SSAB:n Raahen tehdasalueen tuntemus.

Tarjoamme sinulle paikan jatkuvasti kehittyvässä työyhteisössä, hyvät henkilökuntaedut sekä varman työpaikan vuosiksi eteenpäin. Meillä noudatetaan Infra-alan työehtosopimusta, jonka mukaan palkkaus määräytyy. Voimme tarjota sinulle säännöllisen vuorotyön, ison organisaation tuen ja mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja alamme rakentaa työryhmää heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Älä siis aikaile hakemuksesi kanssa. Urakka alkaa tammikuussa 2024 mutta työt voidaan aloittaa sopimuksen mukaan loppuvuodesta 2023 perehtymisellä yritykseemme ja työskentelemisellä muissa työtehtävissä Oulun alueella.  

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Työturvallisuuskortti
 • 1-3 vuotta työkokemusta
 • Maarakennusalan tuntemus

Tarjoamme

 • Liikuntaedut
 • Laaja työterveyshuolto
 • Ostoedut
 • Palvelusvuosimuistamiset
 • Rekrytointipalkkio
 • Työaikajoustot
 • Virkistyspäivät
 • Kulttuurisetelit

Veljekset Toivanen Oy

Veljekset Toivanen Oy on 1983 perustettu perheyritys, joka on kehittynyt maarakennusliikkeestä monipuoliseksi infrarakentamisen ja suurteollisuuden palveluja tarjoavaksi moniosaajaksi.

Meri-Lapin alueelta alkanut toiminta on vuosien saatossa laajentunut useisiin toimipisteisiin Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. 

Asiakkaamme saavat meiltä erityistä maaurakoinnin osaamista, ajanmukaisia tehdaspalveluita sekä suurten koneiden ja palvelukokonaisuuksien hallintaa. Toiminnan laatu on paras käyntikorttimme. Tavoitteenamme on olla toimialueellamme ja -alamme luotettava, osaava ja turvallinen kumppani.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0408301606
Sijainti: Raahe, SSab

Jari Angeria
Aluepäällikkö 
puh. +358 44 536 7594

jari.angeria@veljeksettoivanen.fi

 

Saara Paavola
Henkilöstöpäällikkö 
puh. 040 8301606

saara.paavola@veljeksettoivanen.fi