Viestinnän asiantuntija

Talous ja nuoret TAT etsii joukkoonsa

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Talous ja nuoret TAT haluaa, että jokainen nuori innostuu työelämästä, hallitsee omaa talouttaan ja haluaa toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä. Teemme töitä nuorten työelämä- ja taloustaitojen eteen yhdessä koulujen, yliopistojen, yritysten, kuntien ja säätiöiden kanssa. Olemme alamme merkittävin ja vaikuttavin toimija.

Viestinnän asiantuntijan perustehtäviin kuuluvat ainakin viestintästrategian ja -suunnitelmien työstäminen ja päivittäisviestintä, viestintäkanavien kehittäminen, tapahtumaviestinnän toteuttaminen, palveluiden ja palvelukokonaisuuksien tuotteistaminen ja markkinointi, julkaisutoiminnan koordinointi sekä verkkosivujen tietokokonaisuuksien kehittäminen.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

 • Viestinnän alan koulutusta ja/tai työkokemusta
 • Vahvaa näkemyksellisyyttä
 • Kokemusta markkinointikampanjoinnista
 • Kohderyhmien analysointikykyä
 • Visuaalisen viestinnän ja somen monipuolista osaamista
 • Hyvää kirjoitus- ja esiintymistaitoa sekä uskallusta kouluttaa eri kohderyhmiä
 • Organisointi- ja priorisointikykyä ja ajankäytön hallintaa
 • Oma-aloitteisuutta
 • Innostavaa, aktiivista ja avointa työotetta ja asennetta
 • Erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • vähintään tyydyttävä ruotsin ja englannin kielten taito
 • kokemus yhteiskunnallisten viestintäkampanjoiden suunnittelusta ja toteuttamisesta  

Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä, mutta toimialueena on koko Suomi. Työtehtäviin saattaa sisältyä jonkin verran matkustamista ja tarvittaessa ilta- ja viikonlopputöitä, joista sovitaan etukäteen. Toimit osana viisihenkistä viestintätiimiä ja raportoit suoraan viestintäjohtajalle. Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat toimintamme ja henkilöstöpolitiikkamme keskiössä. Haluamme rohkaista työnhakijoita useista eri taustoista hakemaan työtehtäviämme. Tehtävän alkamisesta voimme sopia yhdessä, toivoisimme sinun olevan kuitenkin valmis aloittamaan alkusyksystä 2021.

Liitä hakemuksen yhteyteen CV, palkkatoiveesi ja mainitse vähintään kaksi suosittelijaa, joihin voimme olla yhteydessä. Hakuaika päättyy 6.8.2021 klo 12.00, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat viestintäjohtaja Panu Mäenpäältä, 050 3011332, panu.maenpaa@tat.fi. Voit soittaa klo 13-15 välisenä aikana seuraavina päivinä: 30.6., 1.7., 2.8. ja 3.8.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva

Talous ja Nuoret TAT

Talous ja nuoret TATin tavoitteena on, että jokainen nuori innostuu työelämästä, hallitsee omaa talouttaan ja haluaa toimia yritteliäänä yhteiskunnan jäsenenä. Teemme töitä nuorten työelämä- ja taloustaitojen eteen yhdessä koulujen, yliopistojen, yritysten, kuntien ja säätiöiden kanssa.

Puhelin: 050 3011332
Sähköposti: rekry@tat.fi
Sijainti: Eteläranta 10

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!