Viestinnän harjoittelija

Haussa oivaltava ja sujuvakielinen viestinnän harjoittelija

Tuomi Logistiikan viestinnän tiimissämme on nyt paikka avoinna sujuvasanaiselle ja teräväkynäiselle harjoittelijalle 3kk ajaksi. Tehtävässä aloitus olisi aikaisintaan 16.1.2023, mutta aloitus on sovittavissa. Tarjolla on harjoittelupaikka, jossa voit tutustua ja hankkia kokemusta monipuolisista julkisen puolen yritysviestinnän eri tehtävistä. Pääset myös osallistumaan suunnittelupalavereihin sekä mukaan startegisempaankin pohdintaan, sillä hyvinvointialueen myötä toimintaamme kohdistuvat monet muutokset. Tiimimme vastuulle kuuluu mm. sisäinen ja ulkoinen viestintä, asiakastiedottaminen, videotuotannot, some-viestintä, www-sivujen sisällöt sekä vastuullisuus- ja arvoviestintä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet hyvä kirjoittaja, eikä suomen kielen oikeinkirjoitus tuota sinulle päänvaivaa. Pystyt tarvittaessa tuottamaan kiinnostavaa sisältöä myös aiheista, jotka eivät ole henkilökohtaisesti kiinnostavia tai ovat oman osaamisalasi ulkopuolella. Tiedonhaku ja taustatietojen selvittäminen ovat luontainen osa viestijän työtä, joten toivomme, että pystyt omatoimiseen tekemiseen niiden osalta.

Luonteeltasi olet sosiaalinen ja luontaisen kiinnostunut ympärilläsi tapahtuvista asioista. Ymmärrät viestinnän merkityksen ja tarpeen tiedonvälityksessä sekä ihmisten välisessä kommunikoinnissa. Tunnet yleisimpien somekanavien toiminnot ja olet ehkäpä jo käyttänyt jotain julkaisujärjestelmää. Mitä et vielä osaa, olet aina valmis oppimaan.

Jos löydämme sinut näillä kriteereillä, lupaamme tarjota sinulle harjoittelupaikan, jossa pääset oikeasti tekemään viestinnän asioita yhdessä tiimimme muiden jäsenten kanssa. Tiimissämme tehdään asioita hyvällä sykkeellä, yhdessä ideoiden ja toisiamme sparraillen. Olemme osa yrityksemme tukipalvelutoimintoja ja näin ollen teemme yhteistyötä läpi koko organisaation. Työskennellä meillä voit sekä modernilla toimistollamme Lahdesjärvellä, että kotoa käsin etäyhteyksin.

Tehtävästä maksetaan Avaintesin mukainen vähimmäisperuspalkka 1 716,59€.

Haku
Mikäli ilmoituksemme innosti, laita meille pikimmiten hakemusta tulemaan, viimeistään 4.12.! Koska kyse on viestinnän tehtävästä, kiinnitämme erityistä huomiota hakemuksiin. Voit kertoa meille esimerkiksi, mitä osaamista sinulla tähän liittyen löytyy ja miksi harjoittelu sinua innostaisi. Kutsumme muutamia vielä kanssamme keskusteluun ennen valintaa. Kysymyksiin meillä vastailee viestintäpäällikkömme Pauliina Hämäläinen numerosta 040 806 2115, lisätietoja saat myös sähköpostitse rekrytointi@tuomilogistiikka.fi. 

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • Tavaksi vapaalla ry
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Työmatkaetu
  • Lounasetu

Tarjoamme kasvavan ja kehitysmyönteisen organisaation, jossa saat näyttää kykysi ja tutustua laajalti kaikkiin yhtiömme eri liiketoimintoihin. Mukavat ja asiantuntevat kollegat sekä pätevät esimiehet ja johto ovat tukenasi urapolullasi. Meille on tärkeää, että jokainen tuomilainen tunnistaa itsensä arvoistamme. Pääset tutustumaan niihin täältä:

Tuomi Logistiikka

Tuomi Logistiikka on julkisomisteinen, in-house asemassa julkisella sektorilla toimiva pirkanmaalainen hankinta- ja logistiikkayhtiö. Muodostamme strategisia ja kestäviä kumppanuuksia sekä tuotamme taloudellista vaikuttavuutta asiakkaillemme hankinnan ja logistiikan asiantuntijuudella. Tuomi Logistiikalla työskentelee yli 350 henkilöä ja liikevaihtomme on 134 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi!

Ota yhteyttä:

Sijainti: Särkijärvenkatu 1, Tampere
Logo

Viestinnän harjoittelija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!