Viestinnän harjoittelija

 

Haluatko oppia kansainvälisestä avustustyöstä ja sairaanhoitoon erikoistuneen humanitaarisen järjestön viestinnästä ja varainhankinnasta? Lääkärit Ilman Rajoja hakee kahta motivoitunutta, haasteita pelkäämätöntä ja luovaa harjoittelijaa kesäksi ja syksyksi!

Harjoittelijana pääset oppimaan monipuolisesti järjestötyön arjesta, osallistumaan kampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen, terävöittämään viestintätaitojasi ja perehtymään varainhankinnan maailmaan. Työtehtävät määrittyvät oman osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä harjoittelun ajankohdan mukaan.

Toivomme, että sinulla on useamman vuoden korkeakouluopinnot takana, puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia ja jaat järjestömme arvomaailman.

 

Työtehtäviisi kuuluvat:

  • verkkoartikkeleiden kirjoittaminen, kääntäminen ja editointi
  • sosiaalisen median päivittäminen ja moderointi
  • valokuvien käsittely ja videoiden editointi
  • kampanjoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuminen
  • varainhankinnan avustavat tehtävät
  • mahdollisissa tapahtumissa avustaminen

Toivomme, että sinulla on ennakkoluulottoman ja joustavan asenteen lisäksi

  • tarkka ja huolellinen työote
  • kyky omaksua uutta tietoa nopeasti
  • kokemusta tai kiinnostusta viestinnästä tai järjestötoiminnasta
  • valmius työskennellä suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

 

Haemme harjoittelijaa sekä kesäksi että syksyksi. Harjoittelun kesto on 3–4 kuukautta. Kerro hakemuksessasi, mikä olisi sinulle mieluisin aloitusajankohta (kesä 2023 / syksy 2023) ja toivomasi harjoittelun pituus.

Tehtävän palkka on 1 464 euroa kuukaudessa. Tarjoamme lisäksi kattavan työterveyshuollon, lounas- ja liikuntaedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa ja teemme työtä joustavasti myös etänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Kaisa Väkiparta numerossa 044 709 1048. Haastattelut järjestetään helmikuun aikana hakuajan päätyttyä.

Lääkärit Ilman Rajoja pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta rekrytoinneissaan. Toivomme hakemuksia kaikenikäisiltä ja eri taustoista tulevilta hakijoilta. Toimitilat ovat esteettömät.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Lääkärit Ilman Rajoja

Lääkärit Ilman Rajoja (Médecins Sans Frontières, MSF) on kansainvälinen sairaanhoitoon erikoistunut avustusjärjestö. Annamme sairaanhoitoa aseellisten konfliktien, epidemioiden ja luonnonkatastrofien uhreille ja niille, jotka eivät pääse terveydenhuollon piiriin. Toimistomme perustettiin Suomeen vuonna 2018 tukemaan kansainvälistä humanitaarista työtä ja viemään apua sinne, missä tarve on suurin.

Puhelin: 044 741 2000
Sijainti: Kumpulantie 5, 5. krs.
Logo

Viestinnän harjoittelija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!