Viestinnän ja markkinoinnin projektityöntekijä

Haemme Satakunnan ammattikorkeakouluun innostunutta ja aktiivista viestinnän ja markkinoinnin tekijää projektityöhön ajalle 9.9.2024–9.3.2025 (6 kk). 

Tehtävässä vastaat kouluvierailutoiminnasta ja promoottoritoiminnan koordinoinnista. Olet lisäksi mukana tapahtumien valmistelussa ja sosiaalisen median (etenkin TikTok ja Instagram) kanavien ylläpidossa. Tehtävään liittyy myös sisällöntuotantoa (videot, kuva, teksti) opiskelusta ja opiskelijaelämästä, muita viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä sekä yleisiä toimistotöitä tarpeiden mukaan. Työskentelet osana ammattikorkeakoulun viestintä- ja markkinointitiimiä.

Tämä on loistava ponnahduslauta työelämään esimerkiksi vastavalmistuneelle tai lähes valmiille markkinointi- tai viestintäalan, tai muun soveltuvan alan, opiskelijalle.  

Ensisijainen työpisteesi on Porin kampuksella, mutta työ edellyttää käyntejä myös SAMKin muissa toimipisteissä (Rauma, Huittinen, Kankaanpää). Kouluvierailut ja erilaisiin tapahtumiin liittyvät osallistumiset ovat myös osana työtehtäviä. Tehtävässä tarvitaan ajokorttia. 

 Odotamme sinulta:  

 • Yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja  

 • Kyvykkyyttä erilaisten tehtävien organisointiin sekä luontevaa esiintymiskykyä  

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (sinun ei tarvitse vielä olla valmistunut) 

 • Uteliaisuutta ja innokkuutta oppia uutta 

 • Kiinnostusta viestintä- ja markkinointitehtäviin sekä korkeakoulukenttään  

 • Hyvää kirjallista ja suullista esittämistaitoa suomeksi ja englanniksi 

 • Rohkeutta, idearikkautta ja positiivista asennetta 

 • Hyvää matkustusvalmiutta 

 Tarjoamme sinulle muun muassa:  

 • Markkinoinnin ja viestinnän näköalapaikan alueellisesti merkittävän työnantajan palveluksessa 

 • Dynaamisen ja kannustavan työyhteisön  

 • Kattavan perehdytyksen sekä hyvät henkilökunta- ja liikuntaedut 

 • Mielenkiintoisia työtehtäviä ja mahtavat työkaverit markkinoinnin ja viestinnän kahdeksan hengen tiimissä 

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SIVISTA:n ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti. Opiskelijan peruspalkka on noin 1750,00 € kuukaudessa, valmistuneella noin 1900,00 € kuukaudessa. Päälle lasketaan työtodistusten perusteella lisäksi mahdolliset kokemuslisät tehtävän kannalta oleellisesta työkokemuksesta, korkeintaan 16 % peruspalkasta.  

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointisuunnittelija Anssi Aarni, 050 574 4286 ja anssi.aarni@samk.fi (lomalla 28.6.–17.7.). 

Haethan tehtävää hakulinkin kautta 7.8.2024 klo 23.59 mennessä. Muista liittää lomakkeelle liitetiedostoiksi ansioluettelosi sekä hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, miten täytät tehtävässä odotetut ominaisuudet. Hakemuksia, joissa ei ole näitä liitteitä tai jotka on jätetty hakuajan päättymisen jälkeen, ei voida ottaa huomioon haastatteluihin kutsuttaessa. 

 

Haastattelut erikseen kutsutuille: SAMK kampus Pori, 21.8.2024 kello 12.00–16.00. 

Haku alkaa ja päättyy

Satakunnan ammattikorkeakoulu SAMK - Pori

Olemme yli 7400 opiskelijan ja 590 työntekijän monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Länsirannikon vaikutusalueellamme olemme merkittävä osaajien tekijä, kehittäjä, kansainvälistäjä ja yrittäjyyden edistäjä.

Olemme vakaa ja maineikas ammattikorkeakoulu, jonka työyhteisössä on hyvä henki ja tekemisen meininki. Siksi ​meille on hyvä tulla. Tavoittelemme työkulttuuria, jossa erilaiset ihmiset viihtyvät ja voivat hyvin.​ Tarjoamme paljon vapautta ja itsenäisyyttä. Arvostamme kokemusta. Työntekijöillämme on mahdollisuus kasvattaa omaa osaamista ja verkostoa. #katsetulevaisuuteen #thinkfuture

Puhelin: (02) 620 3000
Sähköposti: rekrytointi@samk.fi
Sijainti: Satakunnankatu 23, 28130 PORI
Logo

Viestinnän ja markkinoinnin projektityöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!