Suomen Partiolaiset hakee viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijaa!

Etsimme valtakunnalliseen tiimiin viestintä- ja markkinointisuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työajasta suurin osa kohdistuu Uudenmaan, Pohjanmaan ja Lapin alueiden partiopiirien viestinnän ja markkinoinnin toteuttamiseen. Lisäksi työhön kuuluu tiimin valtakunnallisia tehtäviä. 

Meillä pääset mukaan energiseen partioyhteisöön sekä tekemään monipuolisia ja vaihtelevia viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä. Työnkuvaan sisältyy esimerkiksi sisällöntuotantoa eri kanaviin, verkkosivujen ylläpitoa, uutiskirjeiden koostamista, toimitustyötä sekä alueen tapahtumien ja ajankohtaisten asioiden viestintää. Toimit tiiviissä yhteistyössä viestinnän ja markkinoinnin vapaaehtoisten kanssa. Kirjoittaminen, kuvaaminen, some, tapahtumajärjestelyt ja alueellinen näkyminen ovat sinulle mieleisiä ja jo tuttuja osa-alueita. Työhön sisältyy myös joitakin valtakunnallisia partion viestintä- ja markkinointitehtäviä esimerkiksi markkinointikampanjoiden tai verkkosivujen parissa.  

Tässä tehtävässä on tärkeää, että olet innokas oppimaan uutta ja otat nopeasti haltuun uusia asioita. Uskallat tarttua epäröimättä puhelimeen ja pistät asiat järjestymään. Toimit itsenäisesti, mutta samalla vahvasti osana tiimiä. 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja viikoittainen työaika on 38,25 tuntia. Pääasiallinen työpiste on lähtökohtaisesti Helsingin Töölössä, mutta asiasta voidaan sopia myös muulla tavalla. Teemme myös joustavasti etätöitä.

Mikäli kiinnostuit, kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo tämän hakulomakkeen kautta viimeistään 2.10.2023. 

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointipäällikkö Anna Koroma-Mikkola, 045 625 2045 tai anna.koroma-mikkola@partio.fi. 

Työpaikkailmoituksen kuva: Mari Lehtisalo. 

Työpaikasta lyhyesti

 • Viestinnän ja markkinoinnin suunnittelija, Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
 • Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry, Töölönkatu 55
 • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Alan opintoja ja/tai muuta aiempaa kokemusta ja osaamista viestinnästä
 • Sujuvaa kirjoitustaitoa
 • Viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuuden ymmärrystä ja kanavien tuntemusta
 • Organisointikykyä, itsenäistä ja joustavaa työotetta
 • Valmiutta satunnaisiin ilta- ja viikonlopputöihin
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Lisäksi eduksesi on:

 • Partion ja järjestömaailman tuntemus
 • Kokemus digitaalisista viestinnän ja markkinoinnin työkaluista, esimerkiksi Wordpress-julkaisujärjestelmästä sekä uutiskirje- ja sosiaalisen median työkaluista

Tarjoamme

 • Mahdollisuuden päästä toteuttamaan Suomen suurimman ja vaikuttavimman nuorisojärjestön viestintää ja markkinointia
 • Tilaisuuden hyödyntää ja kasvattaa osaamistasi monipuolisesti
 • Monipuolisia työtehtäviä mukavassa työyhteisössä, jossa on joustavat työajat sekä kilpailukykyiset edut

Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry

Iloa, naurua, ystäviä ja elämyksiä. Partio on kaikille avoin harrastus, joka vaalii vastuuntuntoisuutta, ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista sekä johtajuustaitoja. Partiossa retkeillään luonnossa, opitaan asioita yhdessä tehden ja tutustutaan uusiin ihmisiin. Partion tavoitteena on kasvattaa lapsista ja nuorista aktiivisia ja vastuullisia yhteiskunnan jäseniä. Partiotoiminnassa on vuosittain mukana yli 65 000 jäsentä.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, ja meillä työskentelee eri puolilla Suomea noin 80 työntekijää. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta – kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä.

Sähköposti: hr@partio.fi
Sijainti: Töölönkatu 55
Logo

Viestinnän ja markkinoinnin suunnittelija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!