Viestinnän lehtori

Haemme viestinnän lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kiinteistö- ja rakennusalan osaamisalueelle 15.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tärkeimmät työtehtävät ovat suomen kielen ja viestinnän opetus, projektitöiden kielenohjaus sekä osallistuminen viestinnän asiantuntijana TKI- ja täydennyskoulutushankkeisiin.

Tehtävässä edellytetään 

– vahvaa kirjallista ja suullista viestintäosaamista
– yhteisö- ja yritysviestintätaitoja
– osaamista kulttuurien välisessä viestinnässä
– pedagogista osaamista ja erityisesti verkkopedagogiikan hallintaa
– työelämäyhteyksiä ja toimivia alaan liittyviä verkostoja
– tutkimus- ja kehittämisosaamista
– sujuvaa englannin suullista ja kirjallista taitoa
– hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle Myllypuron kampuksen modernit työskentelytilat, Smartum kulttuuri- ja liikuntaedun, kattavan työterveyshuollon sekä monialaisen työyhteisön. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistan yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Suomi toisena kielenä (S2) pätevyys ja kokemus korkeakouluopetuksesta katsotaan eduksi. 

Lehtorin kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään pedagogisia opintoja, jotka on mahdollista suorittaa myös kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Lisätietoja antaa osaamisaluepäällikkö Jorma Säteri, jorma.sateri@metropolia.fi

Haku alkaa ja päättyy

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 16 700 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat.     

Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Ratkaisijakorkeakouluna tuemme tuoretta ajattelua, uusia innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Vuosittain toteutamme yli 100 tutkimus- ja kehityshanketta, yhteiskunnan ja ihmisen parhaaksi. Metropolian liikevaihto on 111 miljoonaa euroa, josta TKI- ja liiketoiminta muodostavat kasvavan osan.

Kun haluat ratkaisijaksi - tule meille. 

Sijainti: Myllypurontie 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!