Viestintä- ja tapahtumatuotanto-assistentti

Haemme määräaikaista viestintä- ja tapahtumatuotanto-assistenttia (100% työaika) ajalle 1.2. - 30.11.2023

Yritysten vihreä siirtymä, muutoskyvykkyys ja digitalisaatio (REACT, Etelä-Suomi) hanke etsii viestintä- ja tapahtumatuotanto-assistenttia täysiaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2. - 30.11.2023. Hankkeessa vastaat hankeviestinnästä ja toimit yhteistyössä muiden osatoteuttaja-organisaatioiden viestintätiimien sekä Metropolian hankkeen tapahtumatuottajan ja Metropolian hanketiimin muiden jäsenten kanssa.  Mikäli kokoaikainen työpanos koko hankkeen ajaksi osoittautuu haasteelliseksi opintojesi takia, on mahdollista, että työtehtävä jaetaan kahden viestintäassistentin kesken eri periodeille.

Hanke toteutetaan yhdeksän Etelä-Suomen ammattikorkeakoulun hanketiimien voimin. Hankkeen toimenpiteisiin osallistuvat myös alueelliset yrittäjäjärjestöt kuten Suomen Yrittäjät. Hankkeen aikana pääset myös tutustumaan eri alojen pk-yritysten kanssa tehtävään yhteistyöhön ja viestit projekteista eri viestintäkanavissa. Tapahtumien ja työn painopiste on Metropolian Myyrmäen kampuksella Vantaalla. Hanke toteutetaan osana Innovaatiojohtaja Merja Rehnin Puhtaat ja kestävät ratkaisut Innovaatiokeskittymän toimintoja.

Tiedustelut:

Nimi: Veera Udd (projektipäällikkö)
Tel. +358 50 573 1834

veera.udd@metropolia.fi

Riikka Kuusisto (TKI-asiantuntija)
Tel. +358 50 492 9948
riikka.kuusisto@metropolia.fi

 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 16 700 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat.     

Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Ratkaisijakorkeakouluna tuemme tuoretta ajattelua, uusia innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Vuosittain toteutamme yli 100 tutkimus- ja kehityshanketta, yhteiskunnan ja ihmisen parhaaksi. Metropolian liikevaihto on 111 miljoonaa euroa, josta TKI- ja liiketoiminta muodostavat kasvavan osan.

Kun haluat ratkaisijaksi - tule meille. 

Sijainti: Myllypurontie 1
Logo

Viestintä- ja tapahtumatuotanto-assistentti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!