Viestintäasiantuntija

Haemme viestintäasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen (äitiyslomasijaisuus) ajalle 3.1.2022–1.3.2023.

Osallistut monipuolisesti Kaupan liiton viestinnän toimiin. Päivität ja kehität Kaupan liiton verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia. Suunnittelet ja toteutat viestinnän sisältöjä monikanavaisesti, ja olet mukana erilaisissa viestinnän ja vastuullisuustyön projekteissa ja hankkeissa.    

Olet vaikuttavista sisällöistä innostuva viestinnän ammattilainen ja monipuolinen tekstintuottaja. Digitaalinen viestintä on lähellä sydäntäsi, ja toimiminen viestinnän monikanavaisessa maailmassa on sinulle luontevaa ja innostavaa. Työskentelet tavoitteellisesti, ja motivoidut työtehtäväsi monipuolisuudesta sekä kehittämismahdollisuuksista. Olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja.

Odotamme sinulta

  • Digitaalisen viestinnän ja palveluiden tuntemusta, erityisesti WordPress ja some-maailma
  • Kokemusta tekstin ja ajankohtaisviestinnän tuottamisesta 
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
  • Hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta kehittää ja kehittyä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen näköalapaikan kaupan alaan sekä paikan osaavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työyhteisömme on dynaaminen, ja toimimme toisiamme arvostaen – meillä pärjäät positiivisella ja avoimella asenteella. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä osoitteessa Eteläranta 10. Työtehtävät alkavat 3.1. tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Kaupan liiton viestintäjohtaja Pia Pere-Vanhanen ke 24.11. klo 15–16 ja ma 29.11. klo 13–14, puh. 040 867 1708 ja MPS-konsultit Sofia Nordman 24.11. klo 9–10, puh. 020 746 9485, ja Johanna Leskinen 26.11. klo 8.30–10.30, puh. 040 822 9062. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 2.12.2021 mennessä.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Kaupan liitto

Kaupan liitto on elinkeinoelämän suurimman toimialan kaupan ääni yhteiskunnassa. Yhdistämme koko alan vähittäis- ja tukkukaupasta digitaaliseen kauppaan. Neuvottelemme kaupan työehtosopimukset ja elinkeinopolitiikan ratkaisut. Teemme työtä, jotta Suomessa toimiva kauppa ja palvelut kukoistavat ja pärjäävät kovassa kansainvälisessä kilpailussa.

Sijainti: Eteläranta 10, Helsinki

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!