Viestintäasiantuntija

Kokkolan Urheilupuisto Oy, Kokkola
Jätä tietosi tehtävään

Kokkolan Urheilu- ja tapahtumapuisto on Kokkolan kaupungin suurhanke, jolla on paljon näkyvyyttä ja merkitystä kaupungin houkuttelevuudelle ja elinvoimaiselle kasvulle. Kokkolan Urheilupuisto Oy vastaa hankkeen toteutuksesta. Visionamme on vuoteen 2027 mennessä toteuttaa urheilu- ja tapahtumapuisto.

Hankkeen missiona on toteuttaa taloudellisesti ja tehokkaasti käyttäjien tarpeet täyttävä ja pohjoismaisittain ympärivuotisesti kiinnostava tapahtuma- ja urheilupuisto. Kulmakivenämme on edelläkävijänä luoda innovatiivisia ja monimuotoisia, ympäristön kannalta kestäviä ja ei-tavanomaisia ratkaisuja, joilla rakennetaan kaupungin positiivista ja nousujohteista menestyvää elämänkaarta.

Kokkolan Urheilupuisto Oy etsii vakituiseen virkaan

VIESTINTÄASIANTUNTIJAA

monipuoliseen viestinnän tehtävään.

Viestintäasiantuntijana toimit yhtiön ja allianssin yhteyshenkilönä median suuntaan ja saat vastuullesi urheilupuiston asioiden tiedottamisen tiedotusvälineille, ulkoisille ja sisäisille sidosryhmille, viranhaltijoille ja Kokkolan kaupungin johdolle. Teet tiivistä yhteistyötä Kokkolan kaupungin viestinnän ja markkinoinnin, urheilupuiston markkinoinnin, allianssin johtoryhmän AJR ja allianssin projektiryhmä APR kanssa.

Viestintäasiantuntijana avustat toimitusjohtajaa hänen työssään ja toimit Urheilupuiston hallituksen sihteerinä osallistuen muun muassa yhtiön viranhaltijapäätösten esitysten valmisteluun liittyviin tehtäviin ja huolehdit päätösten tiedottamisesta sidosryhmille.

Viestinnän asiantuntijana pääset hyödyntämään laajaa viestinnän osaamistasi ja kokemustasi monialaisessa viestinnän kentässä. Tehtävässä onnistumiseen tarvitaan hyviä kirjallisia ja suullisia taitoja molemmissa kotimaisissa kielissä sekä lisäksi englannin kielen taitoa. Parhaat valmiudet tehtävään antaa soveltuva korkeakoulututkinto. Toivomme sinulta myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta innovatiivisella otteella. Työkokemus vastaavista viestintä- ja tiedotustehtävistä yhtiön ylimmän johdon tukena katsotaan eduksi.

Tarjoamme uudelle viestinnän asiantuntijallemme mahdollisuuden työskennellä innostavassa ympäristössä kehittämässä Kokkolaan uutta tapahtuma- ja urheilupuistoa.

 

Kiinnostuitko?  Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel Oy, rekrytointikonsultti Sirpa Kaustinen, p. 050 598 1662. Lähetä meille CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 5.12.2022 mennessä. Toimi kuitenkin pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Haluamme kuulla sinusta!


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Kokkolan Urheilupuisto Oy

Kokkolan urheilupuisto Oy on vuonna 2020 perustettu osakeyhtiö.

Kokkolan Urheilu- ja tapahtumapuisto on kaupungin suurhanke, jolla on paljon näkyvyyttä ja merkitystä kaupungin houkuttelevuudelle ja elinvoimaiselle kasvulle. Kokkolan Urheilupuisto Oy vastaa hankkeen toteutuksesta yhdessä urheilupuiston allianssin kanssa. 

Konseptin mukaan Urheilupuiston tavoitetilana on allianssimallilla toteutettu rakennus- ja saneeraushanke, jonka budjetti on 74,9 miljoonaa euroa. Konseptin mukaiseen rakennuskokonaisuuteen sisältyy kaksi katettua harjoitusjääkaukaloa sisäjuoksuratoineen, nykyaikaiseksi kunnostettu jäähalli sekä uusi suuri sisäareena.

Lue lisää täältä:

Kokkola Areena

Logo

Viestintäasiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!