Viestintäsuunnittelija, Lehto Group, Vantaa

Lehto haluaa tiimiinsä viestinnän moniottelijan ja huipputyypin!

Oletko viestinnän moniottelija? Saavatko sisäinen viestintä, muutosviestintä ja strategiaviestintä sinut liekkeihin? Entä onko media sinulle tuttu kumppani? Löytyykö pelisilmää ja paineensietokykyä? Jos kaikkiin ”kyllä” – taidat olla etsimämme edellärakentaja Lehdon markkinointi- ja viestintätiimiin!

Edellärakentaja-yhtiömme Lehto etsii markkinointi- ja viestintätiimiinsä viestintäsuunnittelijaa. Tulevassa työssäsi pääset valjastamaan osaamisesi erityisesti sisäisen viestinnän ytimessä. Luot ymmärrystä yhtiön strategiasta, maalaat kokonaiskuvaa, pidät meidät up to date arjen ilmiöistä, toimit intran ja uutiskirjeemme päätoimittajana sekä rakennat Edellärakentaja-brändiä yhtiömme sisällä. Tarvitsemme viestintäsilmääsi ajoittain myös aktiiviseen mediatyöhömme ja kriisiviestintävalmiuden ylläpitämiseen.

Persoonana sinulla on pelisilmää ihmisten parissa työskentelyyn, pidät lankoja käsissäsi napakalla otteella ja rohkenet tuoda esiin myös oman näkemyksesi viestintäammattilaisena. Pörssiyhtiön viestintätiimiläisenä tarvitset ehdottomasti myös paineensietokykyä ja ketteryyttä. Osaat hakea vauhtia viestintään strategisesta näkökulmasta, tunnistat nopeasti punaisen langan ja kiteytät oleellisen ketterästi. Sytyt myös arkisesta sisällöntuotannosta eri kanaviin ja näet itsesi rakennustyömaan portilla menossa haastattelukeikalle. Edellärakentaja-yhtiössä toivomme, että omaat myös innostusta kokeilla innovatiivisia ratkaisuja viestintään. Esiintymistaito on aina plussaa. 

Onnistumisen edellytyksiä tehtävään luo alan korkeakoulututkinto ja vähintään parin vuoden työkokemus edellä mainituilta viestinnän kentiltä. Rakennusalan ja pörssiyhtiön lainalaisuuksien tuntemuksen luemme tietysti selkeäksi eduksi.

Tarjoamme huippukivan tiimin, hyvän esimiehen tuen, erinomaiset kehittymismahdollisuudet, ketterän kulttuurin ja mielenkiintoisen sekä monipuolisen viestintäpestin. Tehtävä on vakituinen. Pääset näköalapaikalle rakennusalan murrokseen ja modernisointiin. Etkö sinäkin haluaisi olla #edellärakentaja?

Hurmaa meidät hakemuksellasi 27.9.2021 mennessä Lehdon rekrysivuilla! Muista mainita myös palkkatoiveesi sekä odotuksesi tulevalle tiimille ja esimiehellesi. Työn aloitus mahdollisimman pian, mutta sopimuksen mukaan. Toimi nopeasti, sillä kutsumme matalalla kynnyksellä haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätietoja:
Teija Kettunen, viestintäjohtaja, puh. 040 771 6510, teija.kettunen@lehto.fi
 

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 771 6510
Sähköposti: teija.kettunen@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!