Viheryksikön työntekijä

Viheryksikön työntekijät huolehtivat Särkänniemen puisto- ja viheralueiden ylläpidosta. Työhön kuuluu mm. viheralueiden istutus-, leikkaus-, hoito- ja uudistustöitä. Työtä tehdään käsin, sekä kohteesta riippuen koneilla.

Työ on ulkotyötä ja pääsääntöisesti sijoittuu työajallisesti klo 7–14 väliselle ajalle.

Hakijan tulee olla 18-vuotias ja hakijalla tulee olla B ajokortti. Aikaisempi kokemus viheralueiden hoitoon ja ylläpitoon liittyviin töihin katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Asenne ratkaisee. Työhön järjestetään hyvä perehdytys.

Työ ei sovellu siitepölyallergisille. 

Palkka muodostuu tuntipalkasta ja työaikaan liittyvistä lisistä. Tuntipalkka vaihtelee tehtävän (palkkaryhmät) ja työkokemuksen mukaan. Työtehtävä kuuluu palkkaryhmään A. Työtehtäväkohtaiset palkat voi tarkistaa Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimuksen mukaisesta palkkataulukosta, joka löytyy täältä.

Maksettavat lisät

  • Iltatyölisä klo 18.00 jälkeen on 1,33 € / h.
  • Pyhäkorvaus on 100 % korotettu tuntipalkka sunnuntaisin ja arkipyhinä.

Täytä hakemus ja lisää siihen CV:si. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Emme vastaa puhelintiedusteluihin. Valinnoista ilmoitetaan kaikille tehtävään hakeneille 31.3.2023 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy

Tampereen Särkänniemi Oy

Päivä Särkänniemessä on ainutlaatuinen. Elämysten kokeminen vastapainona arjen kiireelle on tärkeää. Jokainen Särkänniemen työntekijä on osa asiakkaan onnistunutta Särkänniemi-päivää. Yhdelle muistojälki saattaa jäädä juurikin Possujunan kuljettajasta, toiselle Narunvedon myyjästä. Joku saattaa muistaa parhaiten alueen kauneuden ja siisteyden, joku taas puolestaan ravintolassa nautitun herkkuaterian. Me särkänniemeläiset tuotamme yhdessä iloa sadoille tuhansille ihmisille.

Kausityöntekijä on Särkänniemen kasvot. Ilman kausityöntekijöitä Särkänniemen ilon kokemukset jäisivät antamatta. Kausityöntekijät tekevätkin sen tärkeimmän työn Särkänniemessä. Siksi me tarvitsemme juuri sinua.

Särkänniemi on vastuullinen työpaikka. Särkänniemi on Tampereen matkailun vetovoimatekijä, joka vaalii tamperelaisen ilonpidon perinteitä. Särkänniemi on alueen merkittävä nuorten työllistäjä tarjoten työpaikan sadoille kausityöntekijöille. Särkänniemi rakentaa parhaillaan hyväntekeväisyysprojektina TAYSin potilaille ja perheen pienimmille ilmaista sisähuvipuistoa. Särkänniemessä vaalitaan vähähiilisiä ratkaisuja mm. vegaanisten vaihtoehtojen ja lähellä tuotettujen raaka-aineiden suosimisella, kestävillä energiaratkaisuilla ja julkisen liikenteen yhteyksien parantamiseen osallistumisella.

Muutakin kuin kesätyöpaikka. Särkänniemessä on toimintaa ympäri vuoden. Huvipuiston laitteet pyörivät kesäkaudella toukokuusta syyskuuhun, jonka jälkeen ne pyörähtävät vielä kerran käyntiin syyslomalla Karmivan karnevaalin merkeissä. Marras-joulukuussa Koiramäen eläinpuistossa puolestaan vietetään tunnelmallista Koiramäen joulua. Näsinneulan näkötorni, Akvaario, Neula Sky Cafe, Ravintola Näsinneula ja Ravintola Ilo ovat avoinna vuoden ympäri. Särkänniemi tarjoaa töitä esimerkiksi opintojen oheen juuri sopivasti ja joustavasti sinulle sopivina ajankohtina.

Sijainti: Laituritie, Tampere

Särkänniemi on ennen kaikkea hauska työpaikka, jossa yhteisöllisyyden tunne on vahvasti läsnä. Särkänniemestä saat elinikäisiä ystäviä ja monet ovat löytäneet Särkänniemestä myös sen elämänsä rakkauden. Särkänniemessä voi tehdä myös pitkän uran. Monet Särkänniemen vakituiset työntekijät ovat aloittaneet kesätyöntekijänä ja edenneet jopa esihenkilöiksi tai johtoportaaseen.

Logo

Viheryksikön työntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!