Tuotannontyöntekijä (Piikkio Works Oy, Piikkiö)

Piikkio Works Oy on Meyer Turku Oy:n 100 % omistama hytti- ja kylpyhuonemoduulien rakentamiseen keskittynyt yritys, joka on perustettu vuonna 1982. Toimitamme hytti- ja kylpyhuonemoduuleita pääasiassa Meyer Turku Oy:n telakalla rakennettaviin risteilyaluksiin. Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Piikkiössä Kaarinassa, jossa työllistämme n. 150 henkilöä.

Kurkkaa meistä lisää https://www.piikkioworks.fi/

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaamme Piikkio Works Oy:n tuotantolaitokselle työntekijää hyttien tuotantoon viimeistelyn ja loppusiivouksen pariin. Työt alkavat nopealla aikataululla ja työsuhteen kesto voi olla pitkä, koska yrityksen tilauskanta on pitkä. Työ on kokoaikatyötä, ja työaika on arkisin 7:00-15:30. Jos nautit rutiininomaisesta tiimityöstä, niin hae mukaan! Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Toivomme sinulta

Etsimämme henkilö on tiimipelaaja ja kommunikoiva tekijä, joka osaa toimia tehtävissään oma-aloitteisesti ja omatoimisesti. Työhön ei ole koulutusvaatimuksia, vaan työhön perehdytetään paikan päällä. Arvostamme tarkkuutta ja huolellisuutta: laatu on tässä tehtävässä tärkeintä. Pärjäät hyvin rutiininomaisessa toistavassa työssä. Työtä tehdään tahtiajan mukaan, mutta liian hektistä työ ei ole. Onnistut työssä, jos toimit hyvällä asenteella ja toimeliaalla otteella. Siedät hyvin prosessin mukaan etenemistä ja prosessin tasaista laatua vaativaa työtahtia. Työssä edellytetään perushyvää fyysistä kuntoa, mutta liian raskasta työ ei ole. Eduksi katsotaan hyvät yleiset kädentaidot.

Työtehtävät

Työssäsi toimit viimeistelyssä hyttien loppusiivouksessa. Pääasiallinen työväline on imuri. Tehtävään perehdytetään työsuhteen alussa.

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi isoa ja kannustavaa työyhteisöä, jossa työtä tehdään suurella volyymilla. Toimit tärkeänä linkkinä osana maailman suurimpien risteilyalusten valmistusta. Tarjoamme työntekijöille Teknologiateollisuuden TES:iä paremman palkkauksen sekä motivoivan, ansiotasoa huomattavasti nostattavan tuotantopalkkion. Pystyt myös itse vaikuttamaan palkkaan omalla työnjäljelläsi. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 9-11) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sijainti: Piikkiö, Kaarina, Turku
Logo

Tuotannontyöntekijä (Piikkio Works Oy, Piikkiö)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!