VIITTOMAKIELEN TULKKI / HYBRIDITULKKI UUDELLEMAALLE

HAEMME VIITTOMAKIELEN TULKKIA MAHDOLLISELLA PUVA-PÄTEVYYDELLÄ UUDELLEMAALLE PERHEVAPAAN SIJAISUUTEEN

Nyt sinulla on upea tilaisuus päästä osaksi Helsingin timanttista tulkkitiimiämme! Haemme joukkoomme innostunutta, idearikasta sekä oma-aloitteista viittomakielen tulkkauksen ammattilaista.

Mitä toivomme sinulta?

Sivupersoonassa pääsee säkenöimään missiostamme syttyvä tyyppi, joka seuraa aikaansa ja ennakoi tulevaa, ei pelkää kokeilla uutta sekä haluaa kasvaa ja kehittyä yhdessä organisaation kanssa. Kyky hekottaa itselle (ja kollegoille) sekä kourallinen huonoja puujalkavitsejä luetaan eduksesi.

Sinulta tulee löytyä viittomakielen tulkkauksen AMK-tutkinto sekä mielellään jo muutama vuosi työkokemusta. Mikäli taskustasi löytyy puva-pätevyys voit halutessasi työskennellä myös hybridinä. Helsingin tiimiläisiltä toivomme mahdollisuutta työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Me lupaamme sinulle mitä mainioimman työyhteisön, jossa pääset kehittymään haluamaasi suuntaan. Saat meiltä tarvitsemasi tuen niin tiimin, esimiehen, koko Sipen kuin erilaisten työsuhde-etujenkin muodossa. Sipet tunnetaan “kylillä” esimerkiksi hyvällä fiiliksellä tekemisestä ja vahvasta ammattitaidosta, sekä ennakkoluulottomasta alan kehittämisestä. Työsuhteen tarkemmat speksit voidaan sopia yksilöllisesti: olemme avoimia niin kokopäiväisille kuin osa-aikaisillekin kuvioille. Toivoisimme sinun liittyvän meidän jengiin viimeistään joulukuussa. Tarjoamme määräaikaista perhevapaan sijaisuutta vuoden 2022 loppuun saakka, mutta tilanteen mukaan myös jatko voi olla mahdollista. 

Lähetä meille hakemuksesi, CV ja tulkkausnäyte oheisella hakulomakkeella. Lisätietoja tehtävästä kertoo mielellään Helsingin tiimivastaava Kati Rantalainen puh: 044-7709966.  

Sivupersoonien sykähdyttäviä työhetkiä näet täältä.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen vuoden 2022 loppuun

Sivupersoona Oy

Sivupersoonan missiona on mahdollistaa asiakkaillemme rajattoman kommunikaation maailma. Yli 15 vuoden kokemuksella rakennamme kommunikaation erityisryhmille jatkuvasti uusia tapoja osallistua, tulla kuulluksi ja ymmärretyksi sekä voida hyvin. Moniammatilliseen mahdollistajajoukkoomme lukeutuu yli 90 viittomakielen- ja puhevammaisten tulkkauksen, kommunikaatio-opetuksen sekä puheterapian ammattilaista.

Sivupersoonan toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Seinäjoella – keväästä 2021 myös Rovaniemellä. Uusiin maakuntiin laajentumisen ja Helsingin tiimin vahvistamisen taustalla on pyrkimyksemme tasata asiakkaiden alueellista epätasa-arvoa kommunikoinnin palvelujen saatavuuden suhteen. Sivupersoona on syksystä 2021 lähtien osa Terveystalo-konsernia. 

Puhelin: 029 000 9055
Sijainti: Kasöörinkatu 4 E 121, 00520 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!