Vikarie/Sijainen - Solution Promotion Coordinator

Suomeksi

Vi söker nu en vikarie för vår Solution Promotion Coordinator!

Som koordinator har du en central roll i vårt Solutions Proposals-team och deltar i alla delar av försäljningsprocessen. Du jobbar i nära samarbete både med den egna avdelningen samt externt mot AMADAs säljbolag. Till dina ansvarsområden hör bl.a. att koordinera försäljningsaktiviteter så som ”opportunities”, offerter, leveranstider osv. Du hjälper också bl.a. till med att ta fram info till kundspecifika försäljningspresentationer som inkluderar såväl layouter, specifikationer som avtal.

 

Ansök mellan och
Typ av anställning: Vikariat för tiden augusti 2022 – September 2023.

Vem vi letar efter

Vi ser gärna att du t.ex. är ingenjör inom produktionsekonomi alternativt tradenom ELLER har tidigare erfarenhet av motsvarande arbete. Du behöver ha god koordinerings- och samarbetsförmåga samt vara strukturerad och serviceinriktad som person. Du gillar varierande arbetsuppgifter och att jobba i team samt har en god kommunikationsförmåga.  Goda kunskaper i svenska och engelska samt Office-paketet behövs. Övriga språk samt erfarenhet av ERP-system, speciellt Lean, är en merit.

Förmåner

Hos oss får du det bästa av två världar – en lokalt förankrad och trivsam arbetsplats där du samtidigt kan ta del av de utvecklingsmöjligheter som en global koncern som AMADA kan erbjuda.

Vi är måna om att varje anställd ska känna sig uppskattad och att vi tillsammans får utvecklas i takt med företaget. Allt det här sammanfattas i vårt motto: Making sense together. 

Vi vill att vår framgång gynnar såväl våra anställda som kunder, affärspartners och lokalsamhället. Enligt den filosofin utvecklar vi kontinuerligt vår arbetsplats och företagskultur. Det är också en av hemligheterna till att vi är så duktiga på att utveckla smarta lösningar och användarvänliga automationslösningar!

AMADA Automation Europe Ltd.

AMADA Automation Europe är en del av den globala AMADA koncernen som finns på fem kontinenter, omfattar mer än 100 företag och ca 9 000 anställda. AAE, som vi också kallar oss, är koncernens största tillverkningsenhet av automationslösningar för plåthantering i Europa. Något vi naturligtvis är stolta över!

Vi är idag ca 200 anställda. Kom med i vårt team du också!

Låter detta som något för dig?

Kontakta då Tomas Söderlund 020 7009 75 eller tomas.soderlund@amada-automation.eu så berättar han mer om vikariatet, gärna så fort som möjligt men senast den 3.7.2022

 

Telefon: +358 20 7009 000
Plats: Svartnäshagavägen 7
Adress på kartan

Är du säker att du vill återkalla den här ansökan?

Ändringarna sparas
Ändringarna sparas
Sparad!