Virkistyshotelli Yyterin ravintoloihin kokkeja kesäkauteen 2023

Hei sinä vasta uraasi aloitteleva tai jo vuosia kokemusta kerryttänyt kokki, tämä kesätyöilmoitus on sinulle!

Etsimme Virkistyshotelli Yyterin ravintoloihin kokkeja kesälle 2023. Paikkoja on auki sekä hotellin Meriravintolassa että Rantaravintola Helmessä. Hotellin pääravintolana toimiva Meriravintola tarjoaa à la carten lisäksi aamupalaa ja lounasta buffetin muodossa dyyniluonnon keskellä, ympäri vuoden. Rannalla sijaitseva Helmi taas tarjoaa apua nälkään aina kesäisin burgereiden, leipien ja korien muodossa. Nyt meiltä uupuu enää huippuporukka mahdollistamaan vuoden kiireisimmän sesongin sujuvuuden!

Mitä sinulta sitten odotetaan? Kuten alussa mainittu, voit olla vaikka vastavalmistunut kokki täynnä intoa kehittyä, tai jo konkari ravintola-alalla. Työpisteesi voidaan katsoa osaamisesi mukaan, ja sinua perehdyttämään saat joka tapauksessa alan vahvoja ammattilaisia. Kesäsesongin aikaan työtahti Yyterissä on ajoittain hyvinkin kiireinen, joten hyvä paineensietokyky ja reipas työote kantavat jo pitkälle.

Työtunteja lupaamme sinulle vähintään 60-75 h/3 viikkoon ja palkkasi määrittyy kokemusvuosien pohjalta, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimukseen nojaten. Aloitusajankohta on osittain sovittavissa, mutta aloitus lähtökohtaisesti toukokuun lopulla.

Jäämme innolla odottamaan hakemustasi, jätäthän sen mahdollisimman pian.

 

Hakuprosessista vastaa .

Jätä CV ja hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta viimeistään sunnuntaina 5.3.2023. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Kuronen, p. 040 553 0240 tai emmi.kuronen@talentcenter.fi.

Etkö näe itseäsi tässä tehtävässä? Tsekkaa muutkin avoimet kesätyöpaikkamme täältä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Virkistyshotelli Yyteri

Virkistyshotelli Yyteri tarjoaa hotelli-, ravintola- sekä kylpyläpalvelut uniikin luonnon ympäröimänä. Sykkiikö sydämesi kesälle, rannalle, herkulliselle ruoalle, erinomaisille aktiviteeteille, hauskanpidolle ja kaiken lisäksi haluaisit työskennellä ravintola- ja matkailualalla? Tule meidän työkaveriksi!

Sijainti: Sipintie 1, 28840 Pori
Logo

Virkistyshotelli Yyterin ravintoloihin kokkeja kesäkauteen 2023

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!