Virkistyshotelli Yyterin ravintoloihin tarjoilijoita kesäkauteen 2023

Tästä kesätyöpaikka ravintola- ja matkailualasta kiinnostuneille!

Paikkoja on auki useammassa hotellin ravintolassa, eri tasoisille tekijöille. Rantaravintola Helmi tarjoaa apua nälkään aina kesäisin burgereiden, leipien ja korien muodossa. Hotellin pääravintolana toimiva Meriravintola taas tarjoaa à la carten lisäksi aamupalaa ja lounasta buffetin muodossa dyyniluonnon keskellä, ympäri vuoden. Hotellin 6. kerroksessa sijaitseva Yvonne on eurooppalainen bistro, jonka vaihtuva menu ja korkealaatuiset raaka-aineet takaavat makunautinnon kerta toisensa jälkeen.

Kenelle tämä työ sopii? Työpisteesi voidaan katsoa osaamisesi mukaan. Jos aiempi ravintola-alan kokemuksesi on vaikka pikaruokaravintolasta, voisi rannalla sijaitseva Helmi tarjota sinulle sopivasti uutta haastetta. Jos taas kokemusta on kertynyt jo a la carte -ravintolasta ja koet vaikka viinituntemuksesi olevan hyvällä tasolla, saattaisi Meriravintola olla sinua varten. Bistro Yvonnesta nappaat paikan, jos vahvan tarjoilutaustasi lisäksi sinulta sujuu myös perusdrinkkien valmistus. Tärkeintä kuitenkin on, että asenteesi on kohdallaan, olet vähintään 18-vuotias ja innokas oppimaan uutta!

Työtunteja lupaamme sinulle vähintään 60-75 h/3 viikkoon ja palkkasi määrittyy kokemusvuosien pohjalta, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimukseen nojaten. Aloitusajankohta on osittain sovittavissa, mutta aloitus lähtökohtaisesti toukokuun lopulla. Yvonneen työllistyessäsi pääset halutessasi aloittamaan jo aiemmin.

Jäämme innolla odottamaan hakemustasi, jätäthän sen mahdollisimman pian.

 

Hakuprosessista vastaa .

Jätä CV ja hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta viimeistään 5.3.2023. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Kuronen, p. 040 553 0240 tai emmi.kuronen@talentcenter.fi.

Etkö näe itseäsi tässä tehtävässä? Tsekkaa muutkin avoimet kesätyöpaikkamme täältä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Virkistyshotelli Yyteri

Virkistyshotelli Yyteri tarjoaa hotelli-, ravintola- sekä kylpyläpalvelut uniikin luonnon ympäröimänä. Sykkiikö sydämesi kesälle, rannalle, herkulliselle ruoalle, erinomaisille aktiviteeteille, hauskanpidolle ja kaiken lisäksi haluaisit työskennellä ravintola- ja matkailualalla? Tule meidän työkaveriksi!

Sijainti: Sipintie 1, 28840 Pori
Logo

Virkistyshotelli Yyterin ravintoloihin tarjoilijoita kesäkauteen 2023

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!