VTT Summer of Changemakers: Legal Trainee

Haluatko alkaa muuttaa maailmaa parempaan ensi kesänä? Onko liike-elämä ja ihmiset intohimosi? Haluatko kehittää taitojasi ja käyttää niitä aikamme suurimpien haasteiden ratkaisemiseen? VTT saattaa olla oikea paikka sinulle. Hae nyt VTT Summer of Changemakers 2022 -harjoitteluun. Yhdessä voimme kääntää haasteet toiveikkaaksi tulevaisuudeksi.  

VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimusorganisaatioista ja yhteistä meille VTT:läisille on uteliaisuus, halu oppia uutta ja löytää ratkaisuja aikamme suurimpiin haasteisiin. Tutkijoiden lisäksi meillä työskentelee iso joukko muita ammattilaisia mahdollistamassa laadukkaan tutkimuksen toteutumista. Legal Trainee -tehtävässä pääset osana VTT:n lakitiimiä tukemaan liiketoimintaa VTT:n strategian mukaisesti meille kaikille tärkeisiin globaalisti vaikuttaviin asioihin liittyen.

Haluatko olla seuraava harjoittelijamme lakitiimissämme?

Tiimimme vastaa erityisesti sopimus- ja IPR-juridisesta tuesta liittyen VTT:n tutkimus- ja toimeksiantotoimintaan sekä immateriaalioikeuksien kaupallistamiseen ja myyntiin.  

Legal Traineena avustat VTT:n projektipäälliköitä monipuolisissa sopimus- ja immateriaalioikeudellisissa sekä tietosuojaan liittyvissä tehtävissä. Tehtäviisi kuuluvat mm. kotimaisten ja kansainvälisten salassapito- ja MTA-sopimusten sekä muiden tutkimushankkeisiin liittyvien sopimusten valmistelu, kommentointi ja neuvotteluissa avustaminen. Lisäksi avustat muita tiimin juristeja erilaisissa selvitys-, tiedonhaku- ja käännöstöissä sekä kehitystehtävissä.  

Millaista henkilöä etsimme? 

Odotamme sinulta erityisesti:

  • kiinnostusta sopimus- ja immateriaalioikeuteen sekä teknologiaan   
  • vähintään kolmen vuoden mittaisia oikeustieteen opintoja 
  • haettavan tehtävän kannalta relevanttia aiempaa työkokemusta yrityksessä tai asianajotoimistossa 
  • erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa   
  • tarkkaa, ripeää ja aktiivista otetta työntekoon  
  • intoa ja rohkeaa asennetta tarttua erilaisiin työtehtäviin ja oppia uutta 

Lisäksi toivomme, että olet:  

Oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä joustava asenne. Työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti, että osana ryhmää. Tärkeää on myös, että tartut rohkeasti haasteisiin ja uskallat ottaa hieman vieraammaltakin tuntuvia tehtäviä hoidettavaksesi etsiä niihin ratkaisuja.   

Arvostamme kunnianhimoa ja halukkuutta oppia enemmän kuin sitä, että sinulla on kaikki vastaukset tai taidot valmiina aloittaessasi.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Merkityksellistä työtä huipputiimissä. VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Tiimimme on hyvin kannustava ja kokeneemmat kollegat ovat tukenasi haastavammissa asioissa. Meillä lakimiehet oppivat jatkuvasti uutta juridisten haasteiden ratkaisemisesta tutkimus- ja innovaatioympäristön, yritysyhteistyön ja ekosysteemien ytimessä. Nämä kaikki tukevat osaltaan VTT:n strategian toteuttamista Kohti eksponentiaalista toivoa

  • Uramahdollisuuksia ja huipputason mentoreita. VTT:llä osaamistasi arvostetaan ja tuetaan mahdollisuudella oppia oman alasi huippuasiantuntijoilta. Pääset tutustumaan yhteisöömme, jossa on yli 2000 asiantuntijaa, jotka edustavat yli 40 kansallisuutta ja työskentelevät huippuluokan tieteen ja teknologian aloilla.  

  • Tukea hyvinvointiisi ja kehittymiseesi. Meillä henkilöstö on tärkein pääomamme, joten tuemme henkilöstön hyvinvointia monipuolisesti, ja rakennamme samalla maailman merkityksellisintä työpaikkaa. Jos olet utelias, kunnianhimoinen ja oppimishaluinen, VTT on sinun työpaikkasi! Haluamme, että voit hyödyntää koko potentiaalisi.

Minkälaista on työskennellä kanssamme ratkomassa aikojemme isoimpia haasteita? Katso videolta minkälaisia kokemuksia Aymaralla, Daniililla, Ericillä ja Isabella on heidän kesäharjoitteluistaan ja minkälaista muutosta he pääsivät tekemään.

Hae nyt ja liity huippuammattilaistemme joukkoon!  

Valmistele CV:si ja saatekirjeesi ja lähetä hakemuksesi opintosuoritusotteineen rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 6.2.2022 mennessä. Muutetaan yhdessä maailma parempaan ensi kesänä! 

Kaikki VTT Summer of Changemakers -harjoittelupaikat ovat palkallisia ja harjoittelun tarkasta alkamispäivästä ja pituudesta voidaan keskustella tapauskohtaisesti. Tämän harjoittelun kesto olisi mielellään noin 6 kuukautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydettyämme. Lue lisää VTT Summer of Changemakersista täältä: https://www.vttresearch.com/en/summer-changemakers

Kiinnostuitko ja haluat kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Manager Legal Teija Riikonen (+358438240300, teija.riikonen@vtt.fi).

Tapaa viime kesän harjoittelijat VTT:n Instagramissa: https://www.instagram.com/vttfinland/

Me odotamme yhteydenottoasi! 

Apply between and
Employment type: Kokoaikainen, määräaikainen (kesäharjoittelu), hybridityö

VTT

VTT is one of Europe's leading research organisations, a visionary innovation partner for businesses and society. We bring hope to the world by turning the greatest challenges of our time into sustainable growth with cutting-edge science and technology. We employ a community of over 2000 world-class problem-solvers across fields of science and business. Our turnover and other operating income 258 M€. You can familialise yourself with VTT's research infra from here.

VTT – beyond the obvious

Location: Tekniikantie 21, Espoo

Currently, we have over 40 truly meaningful and versatile traineeship positions open! See other summer trainee position from VTT Summer of Changemakers 2022 pages.

Address on map

Are you sure you want to withdraw this application?

Saving changes
Saving changes
Saved!