VTT Summer of Changemakers: Maintenance Trainee

Haluatko alkaa muuttaa maailmaa parempaan ensi kesänä? Onko tiede ja teknologia intohimosi? Haluatko kehittää taitojasi ja käyttää niitä aikamme suurimpien haasteiden ratkaisemiseen? VTT saattaa olla oikea paikka sinulle. Hae nyt VTT Summer of Changemakers 2023 -harjoitteluun. Yhdessä voimme kääntää haasteet toiveikkaaksi tulevaisuudeksi.

VTT on yksi Euroopan johtavista soveltavan tutkimuksen organisaatioista. Meitä yhdistävät uteliaisuus, intohimo oppimiseen ja tavoite: ratkaista aikamme suurimmat haasteet ja muuttaa ne kestäväksi kasvuksi ja hyvinvoinniksi. Poikkitieteellinen ja kansainvälinen yhteisömme koostuu yli 2100 huippuammattilaisesta, jotka ovat sitoutuneet luomaan vaikuttavuutta tieteeseen perustuvien innovaatioiden avulla.   

Haluatko olla seuraava kunnossapitoharjoittelijamme FAB Maintenance -tiimissämme? 

Kunnossapitoharjoittelijana osallistut huoltotoimenpiteisiin Micronovan mikroelektroniikan puhdastilassa Otaniemessä. Tehtaan pääasiallinen toiminta on piipohjaisten komponenttien prosessointi tutkimus- ja tuotekehitystä varten. Puhdastilan prosessointilinjaa ja sen palveluita käytetään piensarjatuotantoerien valmistamiseen.

Micronova, soveltavan mikro- ja nanoteknologian keskus | VTT (vttresearch.com)  

VTT Micronovan kunnossapitotiimin tehtävä on ylläpitää, korjata, huoltaa ja kehittää mikroelektroniikkatehtaan fasiliteetteja ja puhdastilan prosessilaitteita. Ryhmän tehtäviin kuuluvat lisäksi muutostyöt ja laitekoordinointi, sekä hälytysjärjestelmät ja turvallisuus.

Mitä tehtäviisi kunnossapitoharjoittelijana kuuluu?

Kesätyöntekijän tehtävä on avustaa tehtaan fasiliteettien ylläpitoon liittyvissä tehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu etenkin puhdasvesilaitosten ja ilmastointilaitteiden käytönvalvontaa ja ennakkohuoltoa. Kesätyöntekijänä voit avustaa myös joidenkin prosessointilaitteiden korjauksissa ja ennakkohuolloissa. Tarjoamme erilaisia työtehtäviä, meille on tärkeää, että pääset oppimaan monipuolisesti mielenkiintoisia työtehtäviä ja pääset haastamaan itseäsi sopivasti. Kykyjesi mukaan sinulla voi myös olla mahdollisuus tutustua tai työskennellä metalliverstaalla. Tarjoamme mahdollisuuden opinnäytetyön tekemiseen. 

Millaista henkilöä etsimme?  

  • Tehtävä soveltuu ammattikorkeakoulu- tai ammattiopisto-opiskelijalle (automaatio-, kone- tai sähkötekniikka)
  • Olet kiinnostunut tekemään monipuolisia käytännön töitä. Jotkin tehtävät ovat ennalta määrättyjä kuten ennakkohuollot ja joissakin pääset käytännön toteuttamisen lisäksi suunnittelemaan parannuksia mekaanisiin järjestelmiin itse
  • Olet vähintään 18-vuotias ja kommunikoit sekä suomeksi, että englanniksi

Eduksi katsotaan:

  • Aiempi kokemus teknisistä töistä tai harrastuksista. 
  • CAD osaaminen
  • Teknisten piirustusten lukutaito (PI/Sähkö)

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Vaikuttavaa työtä tulevaisuutta varten. Johtavana soveltavan tutkimuksen organisaationa meidän tehtävämme on tuoda eksponentiaalista toivoa maailmaan yhdistämällä ihmiset, yritykset, tiede ja teknologia. Vastaamme aikamme suurimpiin haasteisiin – ilmastonmuutoksesta ja resurssien riittävyydestä teollisuuden uudistumiseen ja älykkääseen terveydenhuoltoon – ja muutamme ne kestäväksi kasvuksi. Lue lisää strategiastamme – eksponentiaalisen toivon tiestä.  
  • Uramahdollisuuksia ja huipputason mentoreita. VTT:llä osaamistasi arvostetaan ja tuetaan mahdollisuudella oppia oman alasi huippuasiantuntijoilta. Pääset tutustumaan yhteisöömme, jossa on yli 2100 asiantuntijaa, jotka edustavat yli 50 kansallisuutta ja työskentelevät huippuluokan tieteen ja teknologian aloilla.
  • Merkityksellisiä projekteja, todellista vastuuta. FAB Maintenance -tiimissä pääset tutustumaan mikroelektroniikan valmistusympäristöön. Kohtelemme kaikkia työntekijöitä tasavertaisina ja annamme sinulle todellista vastuuta ja monipuolisia työtehtäviä alusta alkaen. Välitämme työntekijöistämme ja tuemme kasvuasi. Tuemme työn ja muun elämän tasapainoa ja tarjoamme monipuolisia hyvinvointipalveluita.  

Minkälaista on työskennellä kanssamme ratkomassa aikojemme isoimpia haasteita? Katso videolta minkälaisia kokemuksia Aymaralla, Daniililla, Ericillä ja Isabella on heidän kesäharjoitteluistaan ja minkälaista muutosta he pääsivät tekemään.

Hae nyt ja liity huippuammattilaistemme joukkoon! 

Valmistele CV:si ja saatekirjeesi ja lähetä hakemuksesi opintosuoritusotteineen rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 5.2.2023 mennessä.   

Kaikki VTT Summer of Changemakers -harjoittelupaikat ovat palkallisia ja niiden kesto on yleensä 3-6 kuukautta. Harjoittelun tarkasta alkamispäivästä ja pituudesta voidaan keskustella tapauskohtaisesti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydettyämme.  

Lue lisää VTT Summer of Changemakersista täältä: https://www.vttresearch.com/en/summer-changemakers  

Kiinnostuitko ja haluat kuulla lisää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Paula Kettula, paula.kettula@vtt.fi, 040 132 5812 klo 8-9 välillä.

Tutustu viime kesän harjoittelijoihin VTT:n Instagramissa: https://www.instagram.com/vttfinland/

Me odotamme yhteydenottoasi!

Sijanti: Tietotie 3, Espoo

Apply between and
Employment type: Kokoaikainen, määräaikainen (kesäharjoittelu)

VTT

VTT is one of Europe's leading research organisations, a visionary innovation partner for businesses and society. We bring hope to the world by turning the greatest challenges of our time into sustainable growth with cutting-edge science and technology. We employ a community of over 2100 world-class problem-solvers across fields of science and business. 

VTT – beyond the obvious

Location: Tietotie 3, Espoo

Currently, we have over 40 truly meaningful and versatile traineeship positions open! See other summer trainee position from VTT Summer of Changemakers 2023 pages.

Logo

VTT Summer of Changemakers: Maintenance Trainee

Are you sure you want to withdraw this application?

Saving changes
Saving changes
Saved!