VTT Summer of Changemakers: Technician Trainee, Nuclear Energy

Haluatko alkaa muuttaa maailmaa parempaan ensi kesänä? Onko tiede ja teknologia intohimosi? Haluatko kehittää taitojasi ja käyttää niitä aikamme suurimpien haasteiden ratkaisemiseen? VTT saattaa olla oikea paikka sinulle. Hae nyt VTT Summer of Changemakers 2023 -harjoitteluun. Yhdessä voimme kääntää haasteet toiveikkaaksi tulevaisuudeksi.

VTT on yksi Euroopan johtavista soveltavan tutkimuksen organisaatioista. Meitä yhdistävät uteliaisuus, intohimo oppimiseen ja tavoite: ratkaista aikamme suurimmat haasteet ja muuttaa ne kestäväksi kasvuksi ja hyvinvoinniksi. Poikkitieteellinen ja kansainvälinen yhteisömme koostuu yli 2100 huippuammattilaisesta, jotka ovat sitoutuneet luomaan vaikuttavuutta tieteeseen perustuvien innovaatioiden avulla.   

Haluatko olla seuraava teknikkoharjoittelijamme osana ydinenergia-tiimiämme?  

Tarvitsemme apua uuden törmäystestauslaitteiston (Impact test facility) asennustöissä ja sen käyttöönottoon liittyvien kokeiden valmistelussa ja suorittamisessa. Koelaitteisto sijaitsee VTT:n maanalaisessa tutkimushallissa. Teknikkoharjoittelijan tehtävä pitää sisällään painavien esineiden nostoa ja siirtelyä hallinosturilla ja trukilla, teräksisten osakokonaisuuksien kokoamista sekä purkamista pulttiliitoksilla sekä avustamista 

Millaista henkilöä etsimme?  

Parhaan tuen kyseiseen tehtävään antaa konetekniikan opinnot. Myös rakennustekniikan sekä esimerkiksi ajoneuvoasentajan opintojen voidaan katsoa tukevan kyseistä tehtävää. Toivomme sinun omaavan kokemusta erilaisten työkalujen käytöstä sekä kyvyn oppia uusien työkalujen käytön nopeasti.

Toivomme, että olet yhteistyökykyinen ja innokas oppimaan uutta. Lisäksi sinun tulisi olla kykenevä ruumiillisesti raskaaseen työhön. Osa työtä tapahtuu korkealla (~4m) olevilla huoltotasoilla, joten sinun tulisi olla valmis työskentelemään sujuvasti myös korkeammalla. 

Olet vähintään 18-vuotias ja kommunikoit suomeksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Vaikuttavaa työtä tulevaisuutta varten. Johtavana soveltavan tutkimuksen organisaationa meidän tehtävämme on tuoda eksponentiaalista toivoa maailmaan yhdistämällä ihmiset, yritykset, tiede ja teknologia. Vastaamme aikamme suurimpiin haasteisiin – ilmastonmuutoksesta ja resurssien riittävyydestä teollisuuden uudistumiseen ja älykkääseen terveydenhuoltoon – ja muutamme ne kestäväksi kasvuksi. Lue lisää strategiastamme – eksponentiaalisen toivon tiestä.  
  • Uramahdollisuuksia ja huipputason mentoreita. VTT:llä osaamistasi arvostetaan ja tuetaan mahdollisuudella oppia oman alasi huippuasiantuntijoilta. Pääset tutustumaan yhteisöömme, jossa on yli 2100 asiantuntijaa, jotka edustavat yli 50 kansallisuutta ja työskentelevät huippuluokan tieteen ja teknologian aloilla.
  • Merkityksellisiä projekteja, todellista vastuuta. Kohtelemme kaikkia työntekijöitä tasavertaisina ja annamme sinulle todellista vastuuta ja monipuolisia työtehtäviä alusta alkaen. Välitämme työntekijöistämme ja tuemme kasvuasi. Tuemme työn ja muun elämän tasapainoa ja tarjoamme monipuolisia hyvinvointipalveluita.  

Minkälaista on työskennellä kanssamme ratkomassa aikojemme isoimpia haasteita? Katso videolta minkälaisia kokemuksia Aymaralla, Daniililla, Ericillä ja Isabella on heidän kesäharjoitteluistaan ja minkälaista muutosta he pääsivät tekemään.

Hae nyt ja liity huippuammattilaistemme joukkoon! 

Valmistele CV:si ja saatekirjeesi ja lähetä hakemuksesi opintosuoritusotteineen rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 5.2.2023 mennessä.   

Kaikki VTT Summer of Changemakers -harjoittelupaikat ovat palkallisia ja niiden kesto on yleensä 3-6 kuukautta. Harjoittelun tarkasta alkamispäivästä ja pituudesta voidaan keskustella tapauskohtaisesti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydettyämme.  

Lue lisää VTT Summer of Changemakersista täältä: https://www.vttresearch.com/en/summer-changemakers  

Kiinnostuitko ja haluat kuulla lisää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Vepsä puh. 040 833 8589. 

Tutustu viime kesän harjoittelijoihin VTT:n Instagramissa: https://www.instagram.com/vttfinland/

Me odotamme yhteydenottoasi!

Apply between and
Employment type: Kokoaikainen, määräaikainen (kesäharjoittelu)

VTT

VTT is one of Europe's leading research organisations, a visionary innovation partner for businesses and society. We bring hope to the world by turning the greatest challenges of our time into sustainable growth with cutting-edge science and technology. We employ a community of over 2100 world-class problem-solvers across fields of science and business. 

VTT – beyond the obvious

Location: Otaniemi, Espoo

Currently, we have over 40 truly meaningful and versatile traineeship positions open! See other summer trainee position from VTT Summer of Changemakers 2023 pages.

Logo

VTT Summer of Changemakers: Technician Trainee, Nuclear Energy

Are you sure you want to withdraw this application?

Saving changes
Saving changes
Saved!