Vuoroesihenkilö / kymppi

Haemme Vantaalla sijaitsevaan logistiikkakeskukseen alihankintakohteeseemme kokoaikaisia yleiskymppejä. 

Työtehtävässä toimit pakettilajittelussa työnjohdon apuna valvoen yleistä prosessikuria, tarvittaessa osallistuen myös itse operatiiviseen toimintaan. Yleiskympin rooli on monipuolinen, sillä työskentelyalueita ja osastoja on useita. Työtä on tarjolla kolmessa vuorossa arkisin aamu-, ilta- ja yövuoroissa sekä launataina klo 9-16. Kerrothan hakemuksessa mitä vuoroja olisit halukas tekemään. 

Kympin työtehtävä sopii erinomaisesti aloitteleville esimiehille. Aiempi kokemus esimiestyöskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Mikäli olet työskennellyt esim. osastovastaavana, tai esimiehen tuuraajana sekä sinulta löytyy aiempaa työkokemusta logistiikasta, sinulla on loistavat eväät työssä suoritumiseen. 

Työssä välttämätöntä ovat erinomaiset vuorovaikutustaidot, ryhmähengen luominen sekä suomen ja englannin kielen osaaminen. 
Tarjoamme loistavan mahdollisuuden esimiestaitojen ja työkokemuksen täydentämiseen mukavassa työyhteisössä. Työvuorossa sinulla on aina oma työnjohtomme tukenasi, mutta kokemuksen karttuessa vastuuta on mahdollisuus kasvattaa. Tarjoamme mahdollisuuden edetä urallasi joten kerrothan avoimesti mahdollisista tavoitteistasi ja urasuunnitelmistasi. 

Aloituspalkka 12,05€ + vastuulisä 0,66€/h. Vastuulisä itsenäisestä vuoron vetämisestä 1,4€/h (esim. työnjohdon sijaisena).
Lisäksi vuorolisät: 
Iltalisä 20% (18:00-21:00)
Yölisä 30% (21:00-06:00)
Lauantailisä 25% (06:00-18:00)

Jotta saat konkreettisen kuvan haetusta työtehtävästä, sinulla on mahdollisuus tutustua työympäristöön paikan päällä työhaastattelun yhteydessä. 
Työt alkavat perehdytysjaksolla jonka aikana varmistetaan lopullinen sopivuus kympin rooliin.

Kysy rohekasti lisätietoja ja laita hekemuksesi pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jesse.rantanen@sol.fi
Sijainti: Tikkurilantie 148

Logo

Vuoroesihenkilö / kymppi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!