Vuoron esimies

Haemme Kankaanpään uudehkolle tehtaallemme Vuoron esimiestä tuotannon työnjohtajan tehtäviin.

Vastuullasi on oman vuorosi aikana tuotantolinjan tehokas ja turvallinen toiminta. Vastaat tuotannon optimoinnista sekä henkilöstön kehittämisestä. Käytössäsi ovat vakaan ja tuloksellisen konsernin mahdollistamat hyvät resurssit jatkuvan kehittymisen ja työhyvinvoinnin edistämiseen. Isot, valoisat ja puhtaat työtilat tehtaalla kannustavat laadukkaaseen ja innovatiiviseen yhdessä tekemiseen. Toimit osana innokasta, osaavaa ja työssä kehittymistäsi tukevaa henkilöstöämme.

Toivomme Sinulta

  • Aiempaa työkokemusta prosessiteollisuuden tuotannosta
  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
  • Monipuolista ja näppärää IT-järjestelmien käyttötaitoa
  • Hyviä henkilöjohtamis- ja vuorovaikutustaitoja
  • Englannin kielen perusosaamista

Olet itsenäinen, joustava ja oma-aloitteinen joukkuepelaaja, joka viihtyy vaihtelevissa ja joskus yllättävissäkin tilanteissa. Arvostamme positiivista palveluasennetta sekä uusia ratkaisuja tuottavaa, rohkeaa ja aloitteellista toimintatyyliä.

Tarjoamme viihtyisän ja kehittymiskykyisen työympäristön, jossa henkilöstöstä välitetään aidosti. Tiimissämme on rento ja innostunut ilmapiiri: Meillä on aktiivinen tekemisen meininki, mutta hampaita kiristellen ei työtä tarvitse tehdä.

Kasvava kansainvälinen konserni tarjoaa jatkuvuutta ja kehittymisen mahdollisuuksia. Kingspan toimii vahvasti edistämässä kestävää kehitystä innovatiivisella tuotannollaan ja vastuullisilla valinnoillaan globaalin Planet Passionate -ohjelman kautta. Tulethan mukaan edelläkävijäksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jarno Räikkälä, puh. 040 182 4254, keskiviikkoisin ja perjantaisin molempina klo 14–16 välillä ja MPS-konsultti Jaana Pihlajamäki, puh. 040 167 6867. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen, liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 6.12.2021 mennessä.

Kankaanpään tehtaalla on vapaana myös Kuljetussuunnittelijan tehtävä.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään
Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen, vakituinen

Kingspan

Kingspan Insulated Panels on Kankaanpäässä toimiva sandwich-seinäelementtitehdas, joka on osa maailmanlaajuista Kingspan-konsernia. Olemme edelläkävijä energiatehokkaassa lämpöeristeteknologiassa ja rakennusjärjestelmissä. Yritys on kasvanut irlantilaisesta perheyrityksestä maailmanlaajuiseksi rakennusalan toimijaksi. Innovaatio, suunnittelu, laatu ja tekninen asiantuntemus ovat Kingspanin toiminnan kulmakiviä.

Sijainti: Kankaanpää
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!