Vuoropäällikkö Nallikari Bakery & Bistroon

Oletko kiinnostunut työskentelemään arvostetussa ravintolassa? Kiinnostaisiko vakituinen ja monipuolinen työ vuoropäällikön tehtävässä? Etsimme Nallikari Bakery & Bistroon vuoropäällikköä!

Nallikari Bakery & Bistro on korkeatasoinen ravintola ja konditoria, joka sijaitsee Nallikarin lomakylässä. Ravintola on auki ympäri vuoden ja se tarjoaa niin herkullisia ruoka-annoksia kuin konditoriatuotteita. Nallikari Bakery & Bistro tarjoaa aamiaista, lounasta ja bistromenun annoksia.

Etsimme nyt vuoropäällikköä, jonka vastuualueeseen kuuluu sekä keittiöpuoli että salin puoli. Vuoropäällikkönä toimit esihenkilötehtävässä ja pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä työpäivän aikana. Työhösi kuuluvat muun muassa annosten ja buffetruokien valmistus, asiakaspalvelu, tarjoilu sekä kassatyöskentely. Vuoropäällikkönä työtehtäviisi kuuluvat myös tilausten teko, raportointi sekä inventointi.

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta ravintola-alalta sekä kokin tutkintoa. Toivomme, että omaat kokemusta kassatyöskentelystä ja asiakaspalvelusta. Odotamme, että omaat reippaan asenteen työntekoon ja kyvyn kantaa vastuuta. Tarjoamme sinulle täydet työtunnit, vakituisen työsuhteen ja mahdollisuuden työskennellä huippuporukassa. Omaat hyvät mahdollisuudet edetä urallasi. 

Kiinnostuitko? Hae nyt, työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan! Lisätietoja saat tarvittaessa Elliltä puhelimitse 0405302679 tai sähköpostitse elli.tuominen@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0405302679
Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi
Sijainti: Oulu

Logo

Vuoropäällikkö Nallikari Bakery & Bistroon

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!