Vuorotyönjohtaja

Haemme kasvumme tueksi Siltakylään energistä ja haasteista nauttivaa vuorotyönjohtajaa

Tehtävässä vastaat oman vuorosi osalta tuotannon laadun ja määrän valvonnasta, työturvallisuudesta sekä raportoinnista. Ratkaiset ongelmatilanteita yhdessä tuotannon työntekijöiden kanssa ja tuet jatkuvan parantamisen mallia. Haastat itseäsi ja muita tuotannon sujuvuuden kehittämiseen laadusta tinkimättä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää AMK-insinöörin, työteknikon tai muuta vastaavaa koulutusta sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja. Työskentelyotteesi on määrätietoinen ja olet tarvittaessa nopea reagoimaan. Omaat hyvät tietotekniset valmiudet ja ilmaiset itseäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Lähiesimiehenä olet valmentava otteeltasi ja tulet hyvin toimeen tuotannon työntekijöiden kanssa. Osaat ratkoa ongelmia positiivisuuden kautta, motivoidut haasteista ja kykenet itsenäisiin ratkaisuihin paineistetuissakin tilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan mahdollisuuden kasvavan konsernin itsenäisessä yksikössä, jossa työskentelyäsi ja tuloksiasi arvostetaan.

Olemme yhtä suurta perhettä – Tule mukaan meidän ketjuumme.

Lisätietoja yrityksestä ja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel, seniorikonsultti Tuija Pulkkinen, puh. 050 3595 212. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 1.8.2021 mennessä www.eezypersonnel.fi sivujen kautta. 

 

Haku alkaa ja päättyy

Pyroll Converting Oy

Pyroll Convertingin Siltakylän yksikkö kuuluu Pyroll Converting ryhmään, joka työllistää noin 250 oman alansa timanttista ammattilaista yhteensä viidessä eri yksikössä ja neljässä eri maassa. Koko ryhmän liikevaihto on noin 45 milj. Euroa ja se on Euroopan johtava kartongin ja paperin jatkojalostamiseen erikoistunut yritys. Pyroll Siltakylän yksikkö työllistää tällä hetkellä n. 50 henkilöä.  Meidän päätavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme, maailman johtaville kartongin ja paperin valmistajille sekä heidän asiakkailleen, lisäarvoa. Toimintamme kulmakivet ovat vastuullisuus, keskinäinen kunnioitus, jatkuva panostaminen uuteen teknologiaan sekä innovatiivisuus. Keskinäinen kunnioitus niin henkilöstöä, asiakkaita sekä ympäristöä kohtaan on tehnyt meistä halutun kumppanin ja myös työnantajan monille erikoisosaajillemme kaikissa toimipisteissämme ympäri Eurooppaa. Näistä kulmakivistä on myös johdettu arvomme, jotka ovat Respect, Passion ja Sustainability.

Sähköposti: tuija.pulkkinen@eezy.fi
Sijainti: Malminsuontie 6, Siltakylä
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!