Vakituinen / Pokrontie 5c A2, Lieksa

Vuorovastaava tuotantokeittiöön

Hae tähän työpaikkaan

A&R Sveholm Oy Perhekokki on herkullista kotiruokaa valmistava perheyritys. Ruoan valmistamme käsityönä nykyaikaisissa tiloissa Lieksassa, Pohjois-Karjalassa. Pääkonttorimme sijaitsee Lieksassa ja myyntikonttorimme Tuusulassa. Global System Certification Oy Ltd. on myöntänyt yritykselle ISO 9001 ja ISO 22000 sertifikaatit valmisruokien valmistukseen. Toimintamme on valtakunnallista. Yritys työllistää yli 20 henkilöä. 
 

Etsimme A&R Sveholm Oy Perhekokille Lieksaan vuorovastaavaa tuotantokeittiöön suorarekrytointina.

Työssäsi toimit yhteistyössä ja työparina keittiöpäällikön kanssa ja jaat vastuun tuotannon suunnittelusta (mm. vuorolistat), raaka-ainetilauksista, hygienian omavalvonnasta sekä henkilöstöasioista (mm. rekrytointi).

Toivomme, että sinulla on koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta keittiön tai vastaavan alan työnsuunnittelusta ja esimiestyöskentelystä.

Tarjoamme vakituisen ja säännöllisen työajan (aamu- ja iltavuoroa joka toinen viikko) sekä vapaat kädet suunnitella ja kehittää tuotantokeittiön toimintaa. Henkilöstöetuna saat lounaan pientä nimellistä korvausta vastaan.

Voit esittää palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Lisätietoja antaa: Toimitusjohtaja Jarkko Suhonen, puh. 040 124 1134, jarkko.suhonen@perhekokki.fi

Hakuohjeet: HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen A&R Sveholm Oy Perhekokki hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan A&R Sveholm Oy Perhekokin työntekijänä.

Palkittu ja vahvasta ammattitaidosta tunnettu HR Mentor Oy turvaa Itä-Suomen työvoiman saatavuutta. Palveluitamme ovat: suorarekrytointi, henkilöstövuokraus, rekrykoulutus ja oppisopimus. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Vuorovastaava tuotantokeittiöön, Vakituinen
  • HR Mentor Oy, Pokrontie 5c A2, Lieksa
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Koulutus ja/tai aikaisempi kokemus keittiön tai vastaavan alan työnsuunnittelusta ja esimiestyöskentelystä.

HR Mentor Oy

Olemme palkittu ja vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

Puhelin: 050 555 9128
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Pokrontie 5c A2, Lieksa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!