WALLe-myyjä

Vastataksemme markkinoiden lisääntyvään kysyntään etsimme joukkoomme Sinua, uusi WALLe-myyjä vaikuttamaan liiketoimintamme kasvuun.

Vuodesta 2019 kehittämämme ja Raisiossa valmistamamme WALLe -sähköauton latauslaitteet ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja saaneet markkinoilla erinomaisen vastaanoton. Tuoteperheemme kattaa sekä kotitalouksille ja taloyhtiöille sopivat latausratkaisut. Myyt aktiivisesti WALLe-tuotteita ja palveluita sekä nykyisille että uusille asiakkaille.

Menestyäksesi uudessa tehtävässäsi, Sinulla on

  • tekninen tai kaupallinen peruskoulutus
  • kokemusta myyntityöstä ja uusasiakashankinnasta
  • näyttöjä järjestelmällisyydestä, joustavuudesta ja itsenäisestä työskentelystä
  • englannin kielen sujuva taito, ruotsin kieli lasketaan eduksi
  • matkustusvalmiutta

Tule haastamaan itsesi kehittyvässä tehtävässä nuorekkaassa, matalan hierarkian työympäristössä, jossa vallitsee avoin ja kokeileva kulttuuri.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.09. mennessä oheisen linkin kautta Eezy Personnelille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelilla seniorikonsultti Pekka Loponen, parhaiten tavoitettavissa ke 15.09. klo 15-16 sekä ke 22.09. klo 15-16, puh. 040 556 0905.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Trafomic Oy

Raisiossa toimiva, vuonna 1983 perustettu Trafomic Oy sekä Virossa toimiva Trafonova Ou ovat kasvaneet ja kansainvälistyneet tasatahtia muun suomalaisen sähkö- ja elektroniikkateollisuuden kanssa. Aloitimme muuntajilla ja muilla induktiivisilla komponenteilla, nyt tuotevalikoimamme on huomattavasti laajempi. Trafomic Oy:n toiminnan pohjana ovat tiimityö, laatu ja panostus asiakaspalveluun sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Kilpailukykymme on aina perustunut vankkaan tekniseen osaamiseen ja sen kehittämiseen.

Sähköposti: pekka.loponen@eezy.fi
Sijainti: Tuotekatu 15, Raisio
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!