WANTED ValtaGroup!

Hei sinä jo aktiivinen työnhakija, tai vasta työnhakua miettivä. Tämä on sinulle! 

Etsitkö töitä? Minkälaisia? Onko ajatuksena vaihtaa kokonaan alaa? Onko palo nykyiseen työtehtävään sammunut ja etsit uusia haasteita?

ValtaGroup auttaa sinua eteenpäin tässä projektissa!  

Kerro meille itsestäsi ja lähetä CV tai kirjoita itsestäsi lyhyt tarina oheisen linkin kautta, niin otamme sinuun yhteyttä ja jutellaan lisää. 

Kauttamme on jatkuvasti avoinna mielenkiintoisia töitä eri aloilta. Tarjolla on sesonkiluonteisia töitä, osa-aikaisia tehtäviä esimerkiksi opiskelujen oheen ja kymmeniä vakituisia tehtäviä. Etsimme tekijöitä suorittavaan työhön eri tuotannon aloille, toimistohommiin, asiakaspalveluun, myyntiin ja taloushallintoon. Töitä on tarjolla laajasti ympäri Pirkanmaata, Uudellamaalla sekä Etelä-Pohjanmaalla. Tarjolla olevat työpaikat elävät kaiken aikaa, olemassa olevia tilauksia täytetään ja uusia avataan. Nyt on huikea mahdollisuus saada uusi työ!

Ilmoitathan olemassaolostasi pian. Odotamme Sinua! 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

WANTED ValtaGroup!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!