WANTED ValtaGroup!

Hei sinä, jo aktiivinen työnhakija, tai vasta työnhakua miettivä. Tämä on sinulle! 

Etsitkö töitä? Minkälaisia? Onko ajatuksia vaihtaa kokonaan alaa? Onko palo nykyiseen työtehtävään sammunut, ja etsit uusia haasteita?

ValtaGroup auttaa sinua eteenpäin tässä projektissa!  

Kerro meille itsestäsi ja lähetä CV tai kerro itsestäsi lyhyt tarina oheisen linkin kautta, niin otamme sinuun yhteyttä ja jutellaan lisää. 

Kauttamme on jatkuvasti avoinna mielenkiintoisia töitä eri aloilta. Tarjolla on sesonkiluonteisia töitä, osa-aikaisia tehtäviä vaikkapa opiskelujen oheen ja kymmeniä vakituisia tehtäviä. Etsimme tekijöitä suorittavaan työhön eri tuotannon aloille, toimistohommiin, asiakaspalveluun, myyntiin ja taloushallintoon. Töitä on tarjolla laajasti pitkin Pirkanmaata, Uudellamaalla sekä Pohjanmaalla. Tarjolla olevat työpaikat elävät koko ajan, olemassa olevia tilauksia täytetään ja uusia avataan. Nyt on huikea mahdollisuus saada uusi työ!

Ilmoitathan olemassaolostasi pian. Odotamme Sinua! 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!