Ydin- ja tuulivoima-asiantuntija

Haluatko tekemään Suomen vaikuttavinta edunvalvontaa? 

Nykyisen tehtävänhaltijan edetessä urallaan, etsimme nyt Ydin- ja tuulivoima-asiantuntijaa.

Tehtäväsi on ydin- ja tuulivoimaan liittyvä edunvalvonta niin kotimaassa kuin kansainvälisissäkin yhteyksissä.

Toimenkuvasi on monipuolinen ja vaihteleva. Osana edunvalvontaa mm. organisoit työryhmien toimintaa ja niihin liittyviä sidosryhmätilaisuuksia sekä osallistut muiden järjestöjen ja viranomaisten työryhmiin, erityisesti Suomessa ja Brysselissä. Osallistut myös poliittiseen edunvalvontaan ja viestintään.

Työtäsi tukee Energiateollisuus ry:n (ET) ydin- ja tuulivoimatoimikunnat sekä Suomalaisen energiantuotannon kilpailukyky -tiimi ja muut ET:n asiantuntijat.

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta energia-alalta, erityisesti asiantuntijuutta ydin- ja tuulivoimasta. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito on etu.

Luonteeltasi olet positiivinen, organisointikykyinen ja oma-aloitteinen henkilö. Sinulla on kyky analysoida ja hahmottaa kokonaisuuksia. Pystyt työskentelemään useiden rinnakkaisten asioiden parissa ja reagoimaan muutoksiin nopeasti ja ratkaisulähtöisesti. Verkostoidut helposti ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Haluat vaikuttaa ja koet luontevaksi toimia rohkeasti ET:n kaikissa kohtaamisissa. Esiinnyt sujuvasti ja ilmaiset itseäsi hyvin myös kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle modernit työskentelytilat Eteläranta 10:ssä, jossa pääset näköalapaikalle energiateollisuuteen tekemään edunvalvontaa yhteistyössä ET:n 40 ammattilaisen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Jari Kostama to 25.11. klo 15-16:30 ja to 2.12. klo 15-16:30, puh. 050 301 1870 sekä muina aikoina MPS:n konsultti Jenni Luoma puh. 020 746 9642 tai sähköpostitse jenni.luoma(at)mps.fi.

Jos innostuit, ota yhteyttä tai täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 6.12.2021.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Energiateollisuus ry

Energiateollisuus ry (ET) on energia-alan elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Se edustaa yrityksiä, jotka tuottavat, hankkivat, siirtävät ja myyvät sähköä, kaasua, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä sekä tarjoavat niihin liittyviä palveluja. Energiateollisuus ry:llä on noin 270 jäsenyritystä ja 60 yhteistoimintajäsentä. ET edistää jäsenistönsä toimintaedellytyksiä, neuvoo ja kouluttaa jäseniään, tekee selvityksiä ja välittää tietoa, sekä vastaa jäsenyritystensä henkilöstön työehtoja koskevasta sopimustoiminnasta. ET noudattaa kestävän edunvalvonnan periaatteita ja toimintatapoja. ET on noin 40 henkilön asiantuntijatyöyhteisö, joka toimii viihtyisissä tiloissa Helsingin keskustassa Etelärannassa.

Tavoitteenamme on ilmastoneutraali Suomi, jonka energian tarve ja tuotanto kohtaavat pohjoisessa ilmastossa kestävällä tavalla.

Sijainti: Eteläranta 10, Helsinki

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!