Yhdistelmäajoneuvokuljettaja, Tampere (kesätyö)

Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy kuljettaa kappaletavara-, elintarvike- ja puutavaralähetyksiä, ja sen toiminta-alue ulottuu Savon ja Pohjois-Karjalan kautta Kainuuseen ja Koillismaalle asti. Yritys on osa valtakunnallista Kaukokiito-ketjua.
Kantola & Koramo työllistää tällä hetkellä noin 350 logistiikan ammattilaisen motivoitunut ja osaava joukko. Työyhteisössämme on tekemisen meininki, jota ohjaavat asiakaslähtöisyys ja toiminnan jatkuva parantaminen. Työntekijämme ovat ahkeria, maanläheisiä ihmisiä, joista on mukava työskennellä yhdessä.

Etsitkö kesätyöpaikkaa, jossa pääset oppimaan uutta ja saat työskennellä monipuolisissa logistiikan tehtävissä mukavien työkavereiden kanssa?

YHDISTELMÄAJONEUVOKULJETTAJAKSI KESÄTYÖHÖN

Saatat olla etsimämme huipputyyppi, jos:

 • olet asiakaspalveluhenkinen, energinen ja joustava joukkuepelaaja
 • kiinnostunut logistiikka-alasta ja toiminnan monipuolisesta kehittämisestä
 • suhtaudut asioihin avarakatseisesti ja olet innostunut oppimaan uutta
 • sinulla on BECE-ajokortti ja ammattipätevyyskortti
 • olet reipas, itseohjautuva ja teet työtä tosissaan mutta et totisena

Sinusta

Tehtävässä edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielitaitoa (suullinen ja kirjallinen). Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on oikea asenne. Työskentelyotteesi on reipas, huolellinen ja itseohjautuva. Edistät positiivisella asenteellasi ja omalla toiminnallasi arvojemme (avoimuus, luotettavuus, rohkea kehittyminen) toteutumista sekä visiotamme toimittaa aina parempia asiakaskokemuksia. Eduiksi katsotaan mahdollinen aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä, tehtävää tukeva koulutustausta ja kokemus työkoneilla ajamisesta.

Työt alkavat viimeistään toukokuun alussa jatkuen syyskuun loppuun asti. Työn aloituksen ja lopetuksen ajankohta voidaan sopiva joustavasti. Vakinaistamme vuosittain useita kesätyöntekijöinä aloittaneita, reippaita ja hyvän työmotivaation omaavia henkilöitä. Kannattaa siis hakea kesätöihin meille, vaikka etsisitkin pidempiaikaista työtä.

Meistä

Perheyrittäjyys näkyy arjessamme kasvollisuutena, avoimuutena ja maanläheisenä yhdessä tekemisen meininkinä. Meillä saman pöydän ääressä istuvat kaikki nimikkeestä ja työnkuvasta riippumatta. Meitä ajaa eteenpäin rohkeus, halu kehittyä ja kehittää uutta. Työntekijöidemme, asiakkaidemme sekä ympäristön hyvinvointi on edellytys menestyksellemme. Meille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Työsuhde-etuina tarjoamme kesätyöntekijöille työterveyshuollon palvelut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kaukokiitolaisen tunnistaa ennen kaikkea asenteesta. Jos tunnistat itsessäsi kaukokiitolaisen, hae meille kesätyöntekijäksi viimeistään 31.3. alla olevan hakupainikeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • ajokortti yhdistelmäajoneuvon kuljettamiseen
 • voimassa oleva ammattipätevyys

Lisäksi eduksesi on:

 • suomen kielen taito
 • yhteistyötaidot
 • kiinnostunut logistiikka-alasta ja toiminnan monipuolisesta kehittämisestä
 • suhtaudut asioihin avarakatseisesti ja olet innostunut oppimaan uutta

Tarjoamme

 • kattavat työterveyshuollon palvelut

Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy

Työntekijämme ovat ahkeria, maanläheisiä ihmisiä, joista on mukava työskennellä yhdessä. Meitä on tällä hetkellä noin 350 logistiikan ammattilaisen motivoitunut ja osaava joukko. Työyhteisössämme on tekemisen meininki, jota ohjaavat asiakaslähtöisyys ja toiminnan jatkuva parantaminen. 

Tuotteemme on palvelu, jossa on suhteellisen yksinkertaiset työkalut: auto, henkilö ja tilat. Kaikki toiminta lähtee tahtotilasta tehdä asiat oikein.

Hyvä työilmapiiri, tiimihenki ja innostus ovat meillä varmasti parhaasta päästä, ilman niitä tuskin saisimme näin hyviä tuloksia aikaiseksi. Laajan palveluntarjontamme avulla tarjoamme sinulle haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä hyvin erityyppisissä ympäristöissä. Huolehdimme työntekijöidemme jatkuvasta koulutuksesta ja mahdollistamme kehittää ammattitaitoasi edelleen.

Työllistämme kahdeksalla paikkakunnalla, Kuusamo, Kajaani, Kuopio, Joensuu, Mikkeli, Tampere, Lahti ja Helsinki.

Sijainti: Tampere

Kaukokiitolaisen tunnistaa ennen kaikkea asenteesta. Jos tunnistat itsessäsi kaukokiitolaisen, hae meille kesätyöntekijäksi viimeistään 31.3. alla olevan hakupainikeen kautta. 

Logo

Yhdistelmäajoneuvokuljettaja, Tampere (kesätyö)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!