Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Etsimme asiakasyrityksellemme Kouvolaan

 

YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJAA

 

Työnkuva koostuu Kotkan satamista noudettavien konttien ajosta Etelä-Suomen alueelle. Asemapaikkana on Kouvola.

 

Työntekijässä arvostamme luotettavuutta, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Työ on itsenäistä ja asiakkaiden kanssa ollaan tekemisissä säännöllisesti.

 

Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan noin 3–5 työvuoroa viikossa. Vuorot alkavat aamulla noin klo 4–6 välillä ja vuorojen pituudet vaihtelevat noin 7–12 tunnin välillä riippuen esimerkiksi ajettavasta reitistä. Lauantait ja sunnuntait ovat poikkeustapauksia lukuun ottamatta vapaapäiviä.

 

Palkkaus tehtävässä on AKT:n Kuorma-autoalan Työehtosopimuksen mukainen. Työt alkavat sovitusti huhti-toukokuun aikana ja jatkuvat kesän yli. Työsuhteen jatkuttua vähintään kuusi kuukautta, on mahdollista työllistyä asiakasyrityksen kirjoille.

 

Mikäli kiinnostuit kyseisestä työstä, jätä hakemuksesi suoraan rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta. Täytä hakemus huolella ja liitä mieluusti myös CV mukaan. Sähköpostitse saapuneita hakemuksia emme käsittele erikseen.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • CE-ajokortti
  • Kuljettajan ammattipätevyys
  • ADR-ajolupa
  • Digikortti

Lisäksi eduksesi on:

  • Työturvallisuuskortti
  • Satamien tuntemus

Tarjoamme

  • Smartum-liikuntasaldo
  • Työterveyshuolto

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jenni.mettala@sol.fi
Sijainti: 45160 Kouvola

Logo

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!