Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia, Vantaa

Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy kuljettaa kappaletavara-, elintarvike- ja puutavaralähetyksiä, ja sen toiminta-alue ulottuu Savon ja Pohjois-Karjalan kautta Kainuuseen ja Koillismaalle asti. Yritys on osa valtakunnallista Kaukokiito-ketjua.
Kantola & Koramo työllistää tällä hetkellä noin 350 logistiikan ammattilaisen motivoitunut ja osaava joukko. Työyhteisössämme on tekemisen meininki, jota ohjaavat asiakaslähtöisyys ja toiminnan jatkuva parantaminen. Työntekijämme ovat ahkeria, maanläheisiä ihmisiä, joista on mukava työskennellä yhdessä.

Haemme yhdistelmäajoneuvonkuljettajia vakituiseen työsuhteeseen Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy:n palvelukseen Vantaalle.

Työn luonne on pääsääntöisesti jakelu-ja noutoliikennettä raskaalla kalustolla Uudenmaan alueella.
 
Vaatimuksena yhdistelmäajoneuvon ajo-oikeus, ADR-ajolupa, trukin käyttötaito sekä aikaisempi työkokemus. Lisäksi hakijoilla edellytetään voimassa oleva digikortti ja ammattipätevyys sekä hyvä suomen kielen taito.
Asemapaikkana on Vantaa.
 
Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse Kimmo Koreemäeltä, kimmo.koreemaki@kaukokiito.fi

Hae tehtävää täyttämällä/lähettämällä hakemuksesi alla olevan hakupainikkeen kautta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy

Työntekijämme ovat ahkeria, maanläheisiä ihmisiä, joista on mukava työskennellä yhdessä. Meitä on tällä hetkellä noin 350 logistiikan ammattilaisen motivoitunut ja osaava joukko. Työyhteisössämme on tekemisen meininki, jota ohjaavat asiakaslähtöisyys ja toiminnan jatkuva parantaminen. 

Tuotteemme on palvelu, jossa on suhteellisen yksinkertaiset työkalut: auto, henkilö ja tilat. Kaikki toiminta lähtee tahtotilasta tehdä asiat oikein.

Hyvä työilmapiiri, tiimihenki ja innostus ovat meillä varmasti parhaasta päästä, ilman niitä tuskin saisimme näin hyviä tuloksia aikaiseksi. Laajan palveluntarjontamme avulla tarjoamme sinulle haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä hyvin erityyppisissä ympäristöissä. Huolehdimme työntekijöidemme jatkuvasta koulutuksesta ja mahdollistamme kehittää ammattitaitoasi edelleen.

Työllistämme kahdeksalla paikkakunnalla, Kuusamo, Kajaani, Kuopio, Joensuu, Mikkeli, Tampere, Lahti ja Helsinki.

Puhelin: 08 8515500
Sijainti: Revontulentie 8, Kuusamo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!