Yhdyskuntatekniikan suunnitteluinsinööri

Yhdyskuntatekniikan suunnitteluinsinööri

Haemme hyvämaineiselle asiakkaallemme Soilcon Oy:lle yhdyskuntatekniikan suunnitteluinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Kauhavalle. Ainutlaatuinen tilaisuus työllistyä erikoisalan ammattilaiseksi osaksi arvostettua asiantuntijatoimistoa. 

Mitä etsimme:

Tehtävään valitun henkilön keskeisimpiin työtehtäviin kuuluu, aikaisemmasta kokemuksesta riippuen, toimia joko projektipäällikkönä tai suunnittelijana yhdyskuntatekniikan suunnittelu- ja tutkimusprojekteissa. Projektit ovat monipuolisia tuulivoiman, kunnallistekniikan, vesihuollon ja geotekniikan suunnittelutehtäviä, mittauksia ja tutkimuksia sekä erilaisten selvitysten tekemistä.

Asiakasyrityksen käytössä ovat nykyaikaiset Autocad Civil 3d ja Naviate suunnittelusovellukset. Ehdottomana etunasi on yhdyskuntatekniikan insinöörin, geotekniikan insinöörin tai muun vastaavan alan koulutus. Keskeistä ovat myös oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky sekä hyvät suunnittelusovelluksen hallintataidot.

Etsimme sinua, jolta löytyy näyttöä menestymisestä vastaavanlaisessa työssä. Omaat kokemusta suunnitteluinsinöörinä ja sen tehtäväkenttä on sinulle tuttu. Lisäksi olet mahdollisesti toiminut vetäjänä samankaltaisissa projektikokonaisuuksissa.  

Mitä odotamme hakijalta:

Toivomme hakijoilta muuntautumiskykyä, priorisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Mikäli kykenet itsenäiseen työskentelyyn, et pelkää vastuuta ja olet tehokas työssäsi, saatat olla etsimämme tekijä. Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan. 

Mitä tarjoamme:

- Vakituisen työsuhteen

- Työsi tueksi kattavan perehdytyksen

- Ammattitaitoiset ja kannustavat kollegat

- Innovatiiviset työkalut, vahvan osaamisen ja runsaat henkilöstöedut

- Kilpailukykyisen palkkauksen

 

Hae jo tänään:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Teemme yhteistyötä Eezy Personnelin kanssa. Kysymyksiisi vastaa rekrytointikonsultti Sirpa Kaustinen 050 598 1662 / sirpa.kaustinen@eezy.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Soilcon Oy

Soilcon Oy on 2010 perustettu dynaaminen suunnittelu- ja asiantuntijatoimisto, jonka päätoimialoina ovat kunnallistekniikan ja vesihuollon suunnittelu, ympäristöselvitykset, geo- ja mittaustekniikan palvelut, pilaantuneiden maiden selvitykset, maalaboratorio sekä maa- ja pohjarakennuksen laadunvalvontaan liittyvät tehtävät.

Sijainti: 62200 Kauhava
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!