Yhteiskunta- ja työelämätaitojen kouluttaja

Eezy Työllisyyspalvelut
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Mikäli haluat olla mukana onnistumassa, laita meille hakemus.

Haemme Työelämä- ja yhteiskuntataitojen kouluttajaa kotoutumiskoulutuksiimme Espooseen ja Helsinkiin

Tehtävänäsi on tutustuttaa suomen kielen opettajan avustuksella kotoutumiskoulutuksiemme osallistujia suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan. Pääset muun muassa pitämään kotoutumisryhmäläisillemme CV- ja työnhakupajoja, viemään heidät rekrymessuille, järjestämään yritysvierailuja ja tarvittaessa auttamaan kotoutujia työssäoppimispaikan löytämiseksi.

Meillä pedagoginen vapaus on suuri. Pääset itse päättämään käyttämistäsi menetelmistä ja materiaaleista sekä saat suunnitella suomen kielen opettajien kanssa yhdessä aikataulusi niin, että mukaan mahtuu myös tutustumisretkiä suomalaiseen yhteiskuntaan. Tukenasi työssä on suomen kielen opettaja, erityisopettaja, koulukuraattori ym. asiantuntijoita.

Etsimämme henkilö

Sinulla on:

Valintamerkki Soveltuva korkeakoulututkinto 

Valintamerkki Pedagoginen pätevyys

Valintamerkki Vähintään vuosi kokemusta työskentelystä aikuisten maahanmuuttajien kanssa

Eduksi luetaan muu opetus- ja ohjausalan työkokemus sekä alueellinen työmarkkinatuntemus. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, valmiit erinomaiset materiaalit ja pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi.

Tämän kaiken lisäksi sinulla on käytössäsi lounasetu, virikesetelit, kattava työterveyshuolto, viimeisin opetustekniikka ja välineet sekä monia muita etuja. Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea. 

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä voit ottaa yhteyttä Tatu Paavolaan, puh. 050 911 3649, tatu.paavola@eezy.fi.

Eezy Työllisyyspalvelut

Sinä valitset tulevaisuutesi - yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Eezy Työllisyyspalvelut tuottaa valmennus-, ohjaus- kuntoutus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti työnhakija -asiakkaitamme ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.  

Eezy Työllisyyspalveluiden tausta ulottuu vuoteen 1975, jolloin Valmennuskeskus ja myöhemmin Valmennuskeskus Public perustettiin. Vuodesta 2021 olemme osa Eezy konsernia ja toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Etsimme jatkuvasti uusia kouluttajia, valmentajia ja kuntoutusohjaajia osaksi joukkoamme. Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana, oikeudenmukaisena ja henkilöstöön panostavana työnantanaja.

Ota yhteyttä:

Logo

Yhteiskunta- ja työelämätaitojen kouluttaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!