YHTEYSPÄÄLLIKKÖ ENERGIA-ALALLE

 

YHTEYSPÄÄLLIKKÖ ENERGIA-ALALLE

Haemme uutta YHTEYSPÄÄLLIKKÖÄ Suurasiakkuudet-tiimiin. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, toimipisteemme sijaitsee Tampereella.

Yhteyspäällikkönä toimit suurimpien asiakkaidemme yhteyshenkilönä vastaten itsenäisesti näiden asiakassuhteiden hoidosta. Olet aktiivisesti mukana edistämässä sähköistyvän hiilivapaan yhteiskunnan kehitystä vastaamalla asiakkaidemme tarpeisiin. Hoidat vastuualuettasi yhteistyössä organisaation eri tiimien ja ulkoisten kumppaneidemme kanssa. Voimme osittain räätälöidä tehtävää osaamisesi ja kiinnostustesi mukaisesti.

Suurasiakkuudet-tiimillä on keskeinen rooli edistää yhteiskunnan vihreää siirtymää. Vastaamme suurten uusiutuvan energiantuotantolaitosten, sähkövarastojen ja suurasiakkaiden verkkopalvelusta sekä verkkoon liittämisen edistämisestä. Tiimin tehtäviin kuuluu myös verkkoliiketoiminnan kunta- ja suurasiakassuhteiden kehittäminen, verkkoliiketoiminnan tariffien hinnoittelu sekä sähkönsiirron jaksotus ja häviösähköhankinta. Suurasiakkuudet -tiimi muodostaa yhteistyössä Asiakas- ja sidosryhmäsuhteet -tiimin kanssa Asiakkaat ja sidosryhmät -yksikön.

 

Oikean osaajan tuntomerkit

Sinulla on asiakaslähtöinen ja aktiivinen työote sekä omaat luontaisesti positiivisen asenteen. Hahmotat isoja kokonaisuuksia ja ymmärrät, että asiakaslähtöisyys on toimintamme keskiössä. Tehtävän arjessa toimit suorassa asiakasyhdyspinnassa suurimpien asiakkaidemme kanssa, joten on keskeistä, että osaat auttaa asiakkaitamme sähköteknisissä kysymyksissä. Haastavimmissa teknisissä kysymyksissä sinun tukenasi on talomme asiantuntijat. Vakuuta meidät yhteistyötaidoillasi, jotta osaat toimia sulavasti haastavissakin neuvottelutilanteissa.

Tehtävässä menestymistäsi tukee soveltuva korkeakoulututkinto. Sinulla voi olla usean vuoden kokemus ja laaja osaaminen, jota voit tehtävässä hyödyntää ja saada sen mukaisia vastuita. Mikäli sinulla ei vielä ole vuosien näyttöjä, mutta uskot itseesi ja sinulla on aidosti motivaatiota kehittyvä energia-alan asiantuntijaksi, niin älä pelkää jättää hakemusta – voimme tukea sinua tässä kasvussa.

 

Meissä on virtaa

Energia on arjen perusta – niin asiakkaillemme kuin työyhteisöllemmekin. Tarjoamme mahdollisuudet kehittää asiantuntijuuttasi rohkeasti uudistuvassa ja osaavassa työyhteisössä. Kollegan tuki ei ole koskaan kaukana, vaikka omilla vastuualueillaan jokainen toimiikin itsenäisesti. Teemme töitä nykyaikaisilla järjestelmillä ja laitteilla, jotta varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen ja asiakkaidemme arjen sujumisen. Panostamme henkilöstömme kokonaishyvinvointiin joustavin ratkaisuin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka. Modernit toimitilamme sijaitsevat Tampereella, mutta perehdytyksen jälkeen voit tehdä osan työviikosta myös etätyöpisteeltäsi.

 

Kiinnostuitko?

Hienoa, haluamme kuulla sinusta! Lähetä hakemuksesi liitteineen viimeistään 9.10.2022 oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilö asiakkuuspäällikkö Lasse Sarhela tai tuleva kollegasi yhteyspäällikkö Tuomas Luukko. Hyvä tapa tavoitella on laittaa tekstiviestillä soittopyyntö joko Lasselle p. 040 094 4032 tai Tuomakselle p. 040 718 4374.

Hae tehtävään tästä!

Haku alkaa ja päättyy

Elenia

Elenia on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Teemme pitkäjänteistä ja vastuullista jakeluverkkomme kehitystyötä, jotta varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkön jakelun ja arjen sujumisen. Sähköverkkomme sijaitsee yli sadan kunnan alueella kuudessa eri maakunnassa. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita sekä asiakaspalvelua ohjelmistorobotiikkaa hyödyntäen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka.Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella.

Sijainti: Patamäenkatu 7, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!