Yhteyspäällikkö

Tule rakentamaan onnistumisia Suomen monipuolisimpaan henkilöstöpalveluyritykseen!

Haemme Eezylle nyt toimeen tarttuvaa

Yhteyspäällikköä

Tampereelle. Tehtävä sijoittuu Henkilöstöpalveluiden teollisuus, rakentaminen ja logistiikka -tiimiimme, jota kutsutaan kavereiden kesken TRL-tiimiksi.

Yhteyspäällikkönä vastaat kollegojesi kanssa alueen asiakassuhteiden kehittämisestä sekä uusasiakashankinnasta. Tehtävässä myyt uusille yritysasiakkaillemme Eezyn laadukkaita henkilöstöpalveluita sekä vastaat yhteistyön onnistumisesta jo olemassa olevissa asiakkuuksissa. Pääset kehittämään monipuolisesti asiakassuhteita omalla tavallasi, ja toivommekin sinun tuovan persoonasi mukaan tekemiseesi.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja etsimme kollegaa, joka haluaa sitoutua kasvavaan yritykseemme pitkäksi aikaa. Pääset mukaan noin kahdenkymmenen hengen ammattitaitoiseen ja huumorintajuiseen TRL-tiimiin, jossa työskentelee yhteyspäälliköitä, HR-asiantuntijoita, HR-konsultteja sekä palkanlaskijoita.

Onnistumisen avainsanat

Tehtävässä onnistuu parhaiten verkostoitumiskykyinen ja tavoitteellinen tyyppi, jolla on aito halu luoda uusia kumppanuuksia ja auttaa yritysasiakkaitamme saamaan henkilöstötarpeensa täytettyä. Kokemuksen tuoma varmuus yritysten päättäjien kanssa keskusteluun sekä yhteistyövalmiudet alan ammattilaisten kanssa toimimiseen luovat erinomaiset lähtökohdat tekemisellesi.

Aikaisempi kokemus henkilöstöpalvelualalta ei ole välttämätöntä, mutta myyntikokemus teollisuuden-, rakentamisen tai logistiikan alalta nähdään eduksi.

Tärkeintä on, että sinulla on asenne kohdallaan, joka näkyy motivaationa. Haluat saavuttaa tavoitteesi, joten olet myös pitkäjänteinen, sitoutunut ja kehittymishaluinen.

Eezy luo onnistuneita työkokemuksia

Työskentelysi tukena on vahva ammattitaitoinen organisaatio sekä kasvuhakuinen tiimi. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä kaikki tarvittavat avaimet onnistumiseen.

Eezyn visio on olla Suomen työelämän merkittävin uudistaja. Yhteyspäällikkönä sinulle aukeaa ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaltasi edistämään tätä kunnianhimoista tavoitetta liiketoimintayksikkömme näkökulmasta. Tueksesi saat konsernimme laajan työyhteisöverkoston, jossa arvoa annetaan hyville yhteistyövalmiuksille sekä motivaatiolle oman osaamisesi ja toimintamme kehittämiselle. Henkilöstöedut, mahtavat työkaverit, monipuoliset uramahdollisuudet ja työelämän unelmat toteutuvat Eezyllä.

Eezy välittää ihmisistä. Strategiamme keskiössä on työntekijöidemme hyvinvointi ja sinulla on vapaus vaikuttaa työn ja vapaan suhteeseen; kannustamme aktiivisuuteen myös työajalla.

Tästä eteenpäin

Tule mukaan Eezyn kasvutarinaan hakemalla tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 10.10.2022. Muista lisätä mukaan pdf-muotoinen CV sekä hakemuksesi palkkatoiveineen.

Mikäli sinulla herää kysyttävää, ota yhteyttä Eezyn Talent Acquisition Partneriin Marjaana Rauhalaan, p. 050 4776393 tai marjaana.rauhala@eezy.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Eezy Oyj

Eezyn tehtävä on luoda onnistumisia työelämässä. Palvelemme niin työntekijöitä kuin työnantajia, ja autamme heitä saavuttamaan heidän omat, työuraan tai liiketoimintaan liittyvät tavoitteensa. Meidän eezyläisten oma tavoitteemme on olla Suomen johtava työelämän uudistaja.

Eezy Oyj on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi-, valmennus-, koulutus- ja työllistymispalveluja sekä kevytyrittäjäpalveluita ja yritysten kehittämisen palveluita. Työllistämme vuosittain noin 30 000 henkilöä ja toimimme ympäri Suomea. Eezyn ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305,5 miljoonaa euroa ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Sijainti: Åkerlundinkatu 11, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!