Yhteyspäällikkö

Eezy on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluyritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle. Meillä on aina ratkaisu yrityksille, haetaanpa sitten luotettavaa vuokratyöntekijää, apua rekrytointiin, räätälöityä koulutusta tai kun haluat esimerkiksi tasata kausivaihteluita ulkoistamalla henkilöstöä. Alan laajimman toimipisteverkostomme ansiosta ymmärrämme aina myös paikallista liiketoimintaa.

Haluatko yhdistää työssäsi ihmisten kanssa työskentelyn ja myyntiosaamisesi? Meillä olisi nyt YHTEYSPÄÄLLIKÖN saappaat täytettävänä Eezy Henkilöstöpalveluiden VAASAN tiimissä.

Tehtävänkuva:

Etsimme nyt myynnillistä ja palveluhenkistä Yhteyspäällikköä vastaamaan myynnistä ja asiakassuhteiden ylläpidosta Pohjanmaan alueella. Asiakasvastuullisen myyjän roolissa toimit hyvin laajalla pelikentällä, jossa keskiössä ovat teollisuuden-, rakentamisen- ja logistiikan toimialat.

Osaavana myyjänä kartoitat ammattitaidolla olemassa olevien asiakkuuksien henkilöstötarpeita ja löydät soveltuvat sekä räätälöidyt henkilöstöratkaisut jokaiselle yritykselle. Kunnianhimoisena myyjänä et unohda uusien asiakkaiden tärkeyttä, vaan liikut ketterästi B2B- kentällä luoden uusia kohtaamisia sekä onnistumisia. Ylläpidät asiakassuhteita ja olet valmis rohkeasti kehittämään myös uusia toimintatapoja.

Mitä haemme:

Etsimme persoonaa, joka suhtautuu asioihin ennakkoluulottomasti sekä positiivisella asenteella. Toivomme, että omaat luontevat vuorovaikutustaidot ja sinulla on kyky tunnistaa asiakkaiden tarpeet sekä halu ratkaista ne tehokkaasti. Me Eezyllä vaalimme hyvää tiimihenkeämme, joten toivottavasti olet valmis heittäytymään tiimipeluriksi sinun omalla persoonallasi ja vahvuuksillasi. Tavoitteet sekä haasteet ovat yhteisiä ja niistä selvitään vain kovalla yhteistyöllä.

Yllä mainittujen toiveiden lisäksi edellytämme:

  • aikaisempaa myyntikokemusta ja Vaasan talousalueen tuntemusta
  • tavoitekeskeisyyttä ja myyntitavoitteisiin sitoutumista
  • vastuullista ja kunnioittavaa toimintatapaa
  • ajan tasalla olevia IT-taitoja
  • suomen ja ruotsin kielen taitoa
  • B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme sinulle:

Mikäli haluat olla osa Eezyn mahtavaa kasvutarinaa, kannattaa hypätä mukaan tähän junaan! Me olemme Eezy, Suomen merkittävin työelämän uudistaja. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat rohkeus, kunnioitus, ammattimaisuus sekä positiivisuus, uskomme että myös sinä pidät näitä arvoja tärkeinä.

Ammattimainen perehdytyksemme on kattavaa, työpuitteet sekä työvälineet mitä mainioimmat ja kaikkea tätä ympäröi hurtti huumori ja rento tekemisen meininki. Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, jossa maksamme kilpailukykyistä palkkaa. Kiinteän palkan lisäksi vuosiansioita on mahdollista kasvattaa tulospalkkioin/bonuksin.  

Mikäli innostuit tästä tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi pikaisesti kuitenkin viimeistään 4.9.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla aluepäällikkö Mika Näsmanille 0500 762 129 tai Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Sirpa Kaustiselle 050 598 1662.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Eezy Oyj

Eezy on Suomen monipuolisin työelämän toimija, ja visionamme on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä korkeatasoisia työelämän asiantuntijapalveluita työnhakijoille, työntekijöille, työnantajille, yrityksille ja yhteisöille.

Ketjuliikevaihtomme vuonna 2020 oli 280 milj. euroa ja tavoitteenamme on olla markkinajohtaja kasvavalla toimialla. 

Toimimme 52 paikkakunnalla, ja olemme siksi sekä paikallinen osaaja että vahva valtakunnallisesti. Työllistämme vuosittain yli 20 000 henkilöä ja palvelemme 6000 asiakasyritystä. 

Arvomme ovat rohkeus, ammattimaisuus ja positiivisuus.

Sijainti: Vaasa / Pohjanmaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!