Yksikön päällikkö asiakaspalveluun

Kouvolan Asunnot Oy on Kouvolan kaupungin omistama kiinteistöyhtiö ja luotettava toimija Kouvolan vuokra-asuntomarkkinoilla. Tarjoamme asukkaillemme koteja erilaisiin elämäntilanteisiin Kouvolan eri alueilla. Arvojemme mukaisesti, yhdessä onnistumme paremmin ja nyt haemmekin osaavaan joukkoomme innovatiivista ja osaavaa tekijää asuntojen vuokrauksen ja asiakaspalvelun yksikkömme esimiestehtävään.

Etsimme nyt joukkueeseemme uutta YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ ASIAKASPALVELUUN

Sinulla on osaamista asiakaspalvelun prosessien kehittämisestä ja johtamisesta sekä hyvät vuorovaikutustaidot kumppanuuksien ja asiakkuuksien hoitamiseen.

Mitä tehtäviä sinulle tarjoamme?

Yksikön päällikön vaativissa ja monipuolisissa tehtävissä vastaat laadukkaasta asiakaspalvelusta ja sen kehittämisestä sekä asiakaskokemuksen tavoitteiden mukaisesta johtamisesta. Johtoryhmän jäsenenä toimit myös linkkinä tiimisi ja johtoryhmän välillä.

Kannat laaja-alaisen ja osaavan tiimin esimiesvastuuta hyvällä sykkeellä ja toimit asiantuntijana tiimisi rinnalla eri kehitysprojekteissa. Olet luonteva ja innovatiivinen viestijä ja mikä tärkeää, asenteesi on palvelualtis.

Mitä sinulta odotamme?

Sinulla on kykyä tunnistaa asiakkaan tarpeita ja halua kehittää toimintoja yhtiön strategian mukaisesti. Olet nopea reagoimaan muutostarpeisiin ja niiden läpivientiin. Olet saavuttanut onnistumisia asiakaspalvelun johtamisesta jo aikaisemmin työelämässäsi.

Olet tuloksennälkäinen, vastuullinen esimies ja tehnyt digiloikan jo aiemmissa tehtävissäsi. Eduksesi katsomme tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon esim. AMK tai vastaava. Sujuvan suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat hyvää englannin kieltä.

Miksi kannattaa tulla meille?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen vakinaisen esimiestehtävän sekä laajan vastuualueen. Tarjoamme mahdollisuuden olla rakentamassa tulevaisuuden asiakaskokemusta, moderneja teknologioita ja kumppanuuksia hyödyntäen. Tehtävässä pääset rakentamaan vuokra-asumisen mielikuvaa ja saat mahdollisuuden olla osa kehittyvää työyhteisöä.

Osana Kouvolan Asuntojen joukkuetta tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän lisäksi

  • kilpailukykyistä palkkaa ja hyvät henkilöstöedut
  • vapautta ja vastuuta omasta työstäsi
  • loistavan ja asiantuntevan tiimin

Jos tunnistat kuvauksesta itsesi ja tavoitteesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV tämän linkin kautta viimeistään 7.11.2021. Lisätietoja antaa  Liena Silen, Eezy Executive Search Consultant, Eezy Personnel p.040 482 6770 tai liena.silen@eezy.fi

Haastateltaville kerromme enemmän tulevaisuuden suunnitelmistamme mullistaa Kouvolan Asuntojen asuntomarkkinat. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

Kouvolan Asunnot Oy

Kouvolan Asunnot Oy on Kouvolan kaupungin omistama kiinteistöyhtiö. Olemme merkittävä ja luotettava toimija Kouvolan vuokra-asuntomarkkinoilla. Tarjoamme asukkaillemme kohtuuhintaisia ja viihtyisiä asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Asuntokannassamme on laaja valikoima erikokoisia ja -tyyppisiä asuntoja kerros-, luhti- ja rivitaloissa Kouvolan eri alueilla.

Sijainti: Kouvola
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!