Yksikön vetäjä Hauholle

Earthpac Oy on kokonaisvaltainen kumppani yrityksien pakkausmateriaalin hallintaan. Valmistamme ja jakelemme vuosittain noin 3 miljoonaa teollisuuden logistiikkapakkausta. Palveluksessamme on n. 130 pakkausalan ammattilaista. Lue lisää www.earth-pac.com.

 

 Etsimme YKSIKÖN VETÄJÄÄ

 

asiakasyrityksellemme Earthpac Oy:lle Hauholle jatkamaan hyvässä kasvussa olevaa toimintaa. 

 

Aloitat työt työhön osallistuvana työnjohtajana ja nykyisen yksikön vetäjän siirtyessä ensi keväänä uusiin haasteisiin, saat kokonaisvastuun yksikön vetämisestä jo hyvän näkemyksen toiminnasta saaneena. Työnkuva on hyvin monipuolinen aina tuotannon- ja työnjohdosta käytännön työhön osallistumiseen, hankintoihin sekä asiakas- ja sisäiseen kontaktointiin. Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa haasteellisempiin tehtäviin yksikön ja yrityksen kehittymisen mukana.

 

Sopiva tekninen koulutustausta antaa hyvän pohjan työhön, mutta myös riittävä työkokemus, sekä puualan tuntemus on eduksi. Toivomme sinulta itseohjautuvuutta, vastuullisuutta ja pitkäjänteistä työskentelyotetta. Hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot ovat tärkeässä osassa, sillä ihmislähtöinen työ on jatkuvaa yhteydenpitoa puhelimen, sähköpostin tai esimerkiksi videoyhteyksien kautta.

Työ on ajoittain erittäin hektistä ja vaatii täten nopeaa päätöksentekokykyä sekä kykyä priorisoida työtehtäviä. Ajanmukaiset IT-taidot ja kokemus toiminnan ohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi. Hankinta-alan osaaminen katsotaan myös eduksesi.

 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on voimassa toistaiseksi (vakituinen). Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa. Palkkaus palkkatoiveen mukaisesti. Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä.

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään su 17.10. mennessä oheisen hakulinkin takaa löytyvällä lomakkeella. Liitä mukaan CV ja hakemuskirje palkkatoivetta unohtamatta.

 

Lisätietoja tehtävästä kalle.puolakka@sol.fi

 

Haku alkaa ja päättyy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: kalle.puolakka@sol.fi
Sijainti: Vihniöntie 16

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!