Yleisasentaja, Kangasala

Etsimme asiakkaallemme Kangasalle 

YLEISASENTAJAA erilaisiin kunnossapito ja korjaustehtäviin.

Työ pitää sisällään monipuolisia hallin kunnossapitoasennustehtäviä. Päärooli on huoltohallin päivittäisen ylläpidon tehtävissä ja saapuvan tavaran vastaanotossa. Huolettavia korjattavia tuotteita voi olla ovet, saranat tai mitä vaan, joka rikkoutuu päivittäisessä käytössä tai hankaloittaa jollakin tavalla arkea hallilla. Joku päivä voi olla, että korjataan peräkärryjä, vaihdetaan renkaita, aisoja ja tehdään pienimuotoista  mustanraudan hitsausta. Päivittäin tulee eteen erilaista kunnossapitoa ja korjausta.

Työskentelet uusien kuljetussäiliöiden valmistusympäristössä muiden miesten kanssa. Työskentelet itsenäisesti, mutta toki autat tarvittaessa muuta tiimiä aika ajoin osaamisesi mukaan.

Saat työhön tarvittavan perehdytyksen,  joten voit olla juuri ammattikoulusta valmistunut asentaja tai hitsaaja. Odotamme sinulla kuitenkin osaamista FE-mig hitsaamisesta aiemmin ja eduksi C-ajokortti, mutta B-kortillakin pärjää.

Jos et pelkää tarttua työhön kuin työhön, tässä työssä ja työpaikassa pääset kehittymään alan huipuksi mahtavan tiimin tuella! Työ on aluksi määräaikainen kokoaikainen päivätyö, 40h/vk. Palkkaluokka 11.00 eur/h - 14.00 eur/h aiemman kokemuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Satu Kivekäs, +358401399993 tai lähetä sähköpostia satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!