Yleislääkäri

Coronaria Terveys Oy on yhtiö, jossa työskentelee uransa aloittavia lääkäreitä, sekä jo kokeneempia lääkäreitä kandista erikoislääkäriin. Työskentelemme koko Suomen alueella julkisen ja yksityisen terveydenhuollon kumppanina ja terveydenhuollon potilaiden parhaaksi. Olemme ihmisläheinen toimija, jolle työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää. Meillä työntekijä ei huku massaan, vaan jokaisella on aidosti mahdollisuus vaikuttaa työhönsä liittyviin asioihin. Toimintamme on pitkäjänteistä, mutta samalla joustavaa ja ketterää. Asioiden tehokas hoitaminen ja niiden maaliin saattaminen on meille luontaista ja tärkeää.

Tervetuloa mukavaan ja osaavaan porukkaamme!


Yleislääkäri Helsingin koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon

Helsingin koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa työskentelee noin 30 lääkäriä. Koululääkärinä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikainen työ on myös neuvoteltavissa. Työt voimme sopia toistaiseksi (myös oppilaitosten loma-ajoille on työtä tarjolla) tai esimerkiksi lukukauden ajaksi.

Lähimpänä työparinasi toimii kouluterveydenhoitaja. Vastaanottoajat myös varataan terveydenhoitajan kautta.
Työkuvaan kuuluvat oppilaiden lakisääteiset terveystarkastukset (ajat varataan 30-60 min ajoilla), seuranta, konsultaatiot, yksilölliset oppilaskohtaiset tarkastukset/tapaamiset.

Työn tukena toimii jatkuvat matalan kynnyksen konsultaatiomahdollisuudet, sekä säännölliset lääkärikokoukset. Työyhteisössä toimii koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärien lisäksi mm. koulupsykologit, kuraattorit, terveydenhoitajat sekä muut erikoisalan asiantuntijat.

Koululääkärin työhön kuuluvat erikseen sovitut oppilaitokset (peruskoulut ja/tai lukiot/ammattikoulut).
Oppilaitokset sijaitsevat Helsingissä. Voit halutessasi toivoa oppilaitoksia alueellisesti tai oppilaitosasteittain (peruskoulu / 2-asteen oppilaitokset).

Työ sopii sinulle, mikäli olet Suomessa laillistettu lääkäri, sinulla on jonkin verran kokemusta samankaltaisesta työstä ja pystyt toimimaan hyvin suomen kielellä. Ruotsin kielen taito on eduksi, mutta ei ole välttämätön (ruotsinkieliset oppilaitokset sovitaan erikseen mikäli kielitaito riittää). Helsingissä potilastietojärjestelmänä on Apotti. Perehdytys järjestelmään ja työhön järjestetään työsuhteen alkaessa.

Lisätietoja antaa:
Mari Nousiainen
Yhteyspäällikkö
p. 040 627 7112
mari.nousiainen@coronaria.fi

 

Hakuaika alkaa:

Tarjoamme

  • Lounasetu
  • Hammasetu
  • Kulttuuri-ja liikuntaetu

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Puhelin: 0406277112
Sijainti: Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!