Yleislääkäri

Coronaria Terveys Oy on yhtiö, jossa työskentelee uransa aloittavia lääkäreitä, sekä jo kokeneempia lääkäreitä kandista erikoislääkäriin. Työskentelemme koko Suomen alueella julkisen terveydenhuollon kumppanina ja julkisen terveydenhuollon potilaiden parhaaksi. Olemme ihmisläheinen toimija, jolle työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää. Meillä työntekijä ei huku massaan, vaan jokaisella on aidosti mahdollisuus vaikuttaa työhönsä liittyviin asioihin. Toimintamme on pitkäjänteistä, mutta samalla joustavaa ja ketterää. Asioiden tehokas hoitaminen ja niiden maaliin saattaminen on meille luontaista ja tärkeää.

Tervetuloa mukavaan ja osaavaan porukkaamme!

 

Yleislääkäriksi Vantaan terveysasemille

Olisiko Vantaa alueellisesti sinulle sopiva työskentelypaikka?

Tarjoamme laillistetulle lääkärille vastaanottotyötä terveysasemilla virka-aikaisesti. Työtä voit tehdä kokoaikaisesti tai erikseen sopien osa-aikaisesti. Voimme neuvotella sopivasta fyysisestä työntekopaikasta.

Aloitus esimerkiksi 29.8.2022 alkaen tai erikseen sovitusti. Määritämme sopivan terveysaseman toiveidesi ja tilausten perusteella. Työjakso voi olla määräaikainen tai toistaiseksi.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, muu monipuolinen kielitaito on lisäksi hyödyllinen.
Potilastietojärjestelmänä toimii Apotti (Apotin tuntemus ennestään luetaan eduksi).
Perehtyminen järjestetään tarpeen mukaan ennen työn aloitusta. 

Tarjoamme kilpailukykyisen tuntipalkkauksen, sekä työsuhteeseen tuleville kattavat Coronarian henkilöstöedut esim. liikunta&kulttuurietu, hierontaetu ja lounasetu.

Ole yhteydessä, niin suunnitellaan sinulle sopiva työ!

Lisätiedot
Mari Nousiainen
Yhteyspäällikkö
p. 040 627 7112
mari.nousiainen@coronaria.fi

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Puhelin: 040 627 7112
Sijainti: Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!