Yleislääkäri

Coronaria Terveys Oy on yhtiö, jossa työskentelee uransa aloittavia lääkäreitä, sekä jo kokeneempia lääkäreitä kandista erikoislääkäriin. Työskentelemme koko Suomen alueella julkisen ja yksityisen terveydenhuollon kumppanina ja terveydenhuollon potilaiden parhaaksi. Olemme ihmisläheinen toimija, jolle työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää. Meillä työntekijä ei huku massaan, vaan jokaisella on aidosti mahdollisuus vaikuttaa työhönsä liittyviin asioihin. Toimintamme on pitkäjänteistä, mutta samalla joustavaa ja ketterää. Asioiden tehokas hoitaminen ja niiden maaliin saattaminen on meille luontaista ja tärkeää.

Tervetuloa mukavaan ja osaavaan porukkaamme!


Lääkäriksi Sotilaslääketieteen keskukseen

Sotilaslääketieteen keskuksen lääkärinä voit työskennellä eri puolella Suomea. Työpisteenäsi voi olla puolustusvoimien lukuisat eri toimipisteet/varuskunnan terveysasemat, voit toivoa esim. tiettyä aluetta missä haluat työskennellä. Voimme työllistää mm. Lappeenrantaan, Vekarajärvelle Kouvolaan, Rovaniemelle, Kajaaniin, Sodankylään, Turkuun tai Kirkkonummelle.

Työskentely tapahtuu pääasiassa virka-aikana, voimme sopia työjakson pituudesta, sekä tehdystä työmäärästä joustavasti.
Työnkuvana on varusmiesvastaanottotyö.

Pätevyysvaatimukset: Suomessa laillistettu lääkäri, Suomen kansalainen, sekä Puolustusvoimien turvallisuusselvitys tehtynä (toimitamme selvityksen Puolustusvoimille ennen työjakson aloitusta).

Olethan yhteydessä niin kartoitamme sopivan paikan, sekä työjakson!

Lisätiedot:
Anette Sundberg
Yhteyspäällikkö
p. 040 830 4765
anette.sundberg@coronaria.fi

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria Terveys Oy

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Puhelin: 020 780 6260
Sijainti: Saaristonkatu 22
Logo

Yleislääkäri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!