Yleislääkäri

Coronaria Terveys Oy on yhtiö, jossa työskentelee uransa aloittavia lääkäreitä, sekä jo kokeneempia lääkäreitä kandista erikoislääkäriin. Työskentelemme koko Suomen alueella julkisen terveydenhuollon kumppanina ja julkisen terveydenhuollon potilaiden parhaaksi. Olemme ihmisläheinen toimija, jolle työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää. Meillä työntekijä ei huku massaan, vaan jokaisella on aidosti mahdollisuus vaikuttaa työhönsä liittyviin asioihin. Toimintamme on pitkäjänteistä, mutta samalla joustavaa ja ketterää. Asioiden tehokas hoitaminen ja niiden maaliin saattaminen on meille luontaista ja tärkeää.

Tervetuloa mukavaan ja osaavaan porukkaamme!

Etälääkärin työhön Coronarialle

Kiinnostaisiko etävastaanottotyö tai työskentely hybridimallilla osittain etänä ja osittain paikan päällä?

Mikäli olet yleislääkäri tai erikoislääkäri, tarjoamme monipuolista työtä erilaisiin toimipisteisiimme ymäpäri Suomen.
Voi tehdä työtä kokonaan etänä tai osittain lähityönä. Voimme suunnitella sinulle työt joustavasti ja etukäteen toivomuksiasi kuunnellen.
Suunnittelemme tällä hetkellä syksyn ja ensi talven työvuoroja. Aloituksesi voidaan sopia aikataulusi mukaisesti.

  • Perehdytämme laitteiston ja ohjelmistojen käyttöön
  • Käytettävissäsi on konsernin IT-tuki
  • Pääset hyödyntämään Coronarian kokeneiden kollegoittesi tukea kliinisissä kysymyksissä
  • Hallinnon yhteyshenkilö auttaa sinua kaikissa asioissa
  • Voit tulla suoraan työsuhteeseen tai laskuttaa oman yrityksesi kautta
  • Palkkaus: tuntipalkka
  • Työsuhteisille tarjoamme konsernin mukaiset kattavat työsuhde-edut

Sovit tähän työhön kun olet oma-aloitteinen, sopeudut hyvin itsenäiseen työhön, pystyt kommunikoimaan ainakin sujuvalla suomen kielellä ja olet valmis työskentelemään sitoutuneena Coronarialaisena.

Soita, niin mietimme yhdessä sopivan työn sinulle!

Yhteydenotot
Anna-Liisa Hurskainen
Yhteyspäällikkö
p. 040 139 4200
annaliisa.hurskainen@coronaria.fi

Hakuaika alkaa:

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!