Yliopistonopettaja, kasvatustiede

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa on haettavana

Kasvatustieteen yliopistonopettajan tehtävä 1.8.2024 alkaen toistaiseksi  

Tehtävät ja edellytykset          

Yliopistonopettajana vastaat opettajankoulutuksen kasvatustieteiden perus-, aine- ja syventävien opintojen tutkimusperustaista opetuksesta lähi- ja etäopetuksena yhdessä kollegoiden kanssa. Yliopistonopettajan tehtävään sisältyy myös pedagogista kehittämistä ja arviointia sekä opetusharjoitteluiden ohjausta. Tehtävään kuuluu lisäksi yhteistyötä sidosryhmien kanssa.

Yliopistonopettajalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, laaja-alaista perehtyneisyyttä kasvatustieteen sisältöihin ja alan tutkimukseen. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta verkossa tapahtuvasta opetuksesta, kokemusta opetuksen kehittämisestä sekä vahvaa pedagogista osaamista. Lisäksi edellytetään tutkimusperustaisen opettajankoulutuksen ja sen kehittämisen erityispiirteiden ymmärtämistä sekä luokan- tai aineenopettajan kelpoisuutta. Tehtävään valittaessa eduksi katsotaan kokemus opettajankoulutuksesta, opetusharjoitteluiden ohjaamisesta, verkkovälitteisestä aikuiskoulutuksesta, alueeseen kiinnittyvästä tutkimuksesta ja yhteistyöstä, kansainvälisestä toiminnasta sekä tohtorintutkinto tai käynnissä olevat jatko-opinnot.

Yliopistonopettajan tehtävistä, kelpoisuusvaatimuksista ja kielitaidosta määrätään yliopiston johtosäännössä ja kielitaito-ohjeistuksissa. Kasvatustieteen yliopistonopettajan tehtävässä pääasiallisena opetuskielenä on suomi. Tehtävän hoidossa edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa. Lisäksi eduksi katsotaan hyvä englannin kielen taito sekä kyky antaa opetusta englannin kielellä. 

Jyväskylän yliopisto on sitoutunut noudattamaan vastuullisen tutkijanarvioinnin kansallisia suosituksia sekä DORA-julistusta

Mitä tarjoamme?

Kehitä opetustasi: Sivistysyliopistossamme pedagoginen osaaminen on arvossaan, ja sen tutkimusta ja kehittämistä tuetaan. Pääset viemään opetusta eteenpäin ja kokeilemaan uutta. Kehitämme uusia menetelmiä ja opimme uutta yhteisössä. Meillä saat uusinta opetusalan tietoa ja saat resursseja opetuksen kehittämiseen.  

Palkkaus

Tehtävä asettuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön tehtävien vaativuustasolle 5. Palkkasi on noin 3400-4100 euroa kuukaudessa riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakeminen

Sähköiseen hakujärjestelmään tulee liittää seuraavat dokumentit PDF-muodossa (tiedoston nimessä on oltava hakijan sukunimi):

  1. Ansioluettelo (CV) laaditaan hyvää tieteellistä käytäntöä noudattaen sekä ottaen huomioon mahdollisuuksien mukaan TENK:n ansioluettelomalli
  2. Vapaamuotoinen hakemus/motivaatiokirje
  3. Julkaisuluettelo
  4. Lyhyt (2–3 sivua) kirjallinen selostus pedagogisesta koulutuksesta, omasta opetuksesta eri koulutusasteilla, opetuksen kehittämisestä ja sidosryhmäyhteistyöstä opetusportfolio
  5. Kopio tutkintotodistuksesta, jolla hakija haluaa osoittaa kelpoisuutensa tehtävään

Lisätietoja tehtävästä antaa

Professori Heidi Harju-Luukkainen, heidi.k.harju-luukkainen@jyu.fi, 040 847 7225.

Yliopistonlehtori Minna Maunula, minna.r.h.maunula@jyu.fi, 040 805 4424.

Haku alkaa ja päättyy

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Tieteet kohtaavat Kokkolassa. Kokkolan yliopistokeskus Chydenius on kolmen yliopiston yhteisö, jota hallinnoi Jyväskylän yliopisto. Kampuksella toimivat myös Vaasan yliopisto ja Oulun yliopisto. Yliopistokeskus sijaitsee Kokkolan keskustan tuntumassa kampusalueella.

Aikuiskoulutukseen erikoistuneessa yliopistokeskuksessa tarjotaan maisterin ja tohtorin tutkintoihin johtavaa koulutusta, täydennyskoulutusta ja Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opintoja. Tutkimus- ja kehittämishankkeet sekä yhteistyö lähialueiden toimijoiden kanssa ovat keskeinen osa toimintaa. Yliopistokeskuksessa työskentelee noin 130 asiantuntijaa. 

Jyväskylän yliopiston 2500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Olemme savuton ja tuoksuton työpaikka. Jyväskylän yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.

Puhelin: (014) 260 1211
Sähköposti: jy-rekrytointi@jyu.fi
Sijainti: Talonpojankatu 2B, Kokkola

Tietoa hakijalle

Hakulomaketta ei voi tallentaa keskeneräisenä ilman sen lähettämistä rekrytointijärjestelmään. Voit kuitenkin palata muokkaamaan ja täydentämään hakemustasi sen lähettämisen jälkeen hakuajan päättymiseen saakka. Saat linkin hakemuksesi muokkaamista varten sähköpostiisi, kun olet tallentanut hakemuksesi järjestelmään.

Sinulla on 6 tuntia aikaa työhakemuksesi täyttämiseen ennen aikakatkaisua.

Logo

Yliopistonopettaja, kasvatustiede

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!