Ympäristöasiantuntija

 

 

Oletko sinä Puolustuskiinteistöjen uusi ympäristöasiantuntija?

 

Puolustuskiinteistöt on Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitos, jonka tehtävänä on tuottaa tilapalvelut Puolustusvoimille ja sen kumppaneille. Haemme ympäristöasiantuntijaa Ympäristöpalvelut ja yhteiskuntavastuu -yksikköön. Miksi sen pitäisi kiinnostaa juuri sinua?

 

  1. Huolehdit omalta osaltasi valtion kiinteistöjen hallinnan vastuullisuudesta ja ympäristöasioiden huolellisesta hoidosta. Työlläsi on merkitystä!        
  2. Tehtäväsi ovat monipuolisia ympäristö- ja yhteiskuntavastuun asiantuntijatehtäviä, joiden parissa kehityt huippuosaajaksi.         
  3. Työtäsi tukee ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että sinulla on parhaat edellytykset onnistua tehtävässä.

 

Ympäristöpalvelut ja yhteiskuntavastuu -yksikkö toimii koko Senaatti-konsernin ja valtionhallinnon osaamiskeskuksena kiinteistöihin liittyvissä ympäristökysymyksissä.

Ympäristöasiantuntijan tehtävä sisältää monipuolisia ympäristötekniikkaan ja yhteiskuntavastuuseen sekä niiden kehittämiseen ja koulutukseen liittyviä tehtäviä. Tyypilliset hankkeet liittyvät esimerkiksi ympäristöselvityksiin, luonnon monimuotoisuuden edistämiseen, ympäristötiedon hallintaan, viranomaismenettelyihin, pilaantuneiden maa-alueiden riskinhallintaan, sekä ympäristölaskentaan ja raportointiin. Ympäristöasiantuntija vastaa näiden tehtävien hoitamisesta itsenäisesti tai yhteistyössä ympäristöpalveluiden muiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtävät liittyvät Senaatti-kiinteistöjen ja Puolustuskiinteistöjen toimintaan sekä muiden valtionhallinnon toimijoiden tarpeisiin.

Senaatti-konsernissa on käytössä monipaikkainen ja joustava työskentelymalli. Toimipaikkasi voi sijoittua Senaatti-konsernin eri toimipaikkoihin Etelä- ja Keski-Suomen alueella. Ympäristöpalvelut ja yhteiskuntavastuu -yksikön päätoimipaikka on Helsingissä.

 

Hae meille ympäristöasiantuntijaksi, jos sinulla on

  • tehtävään soveltuva tekninen tai luonnontieteellinen korkeakoulututkinto
  • vähintään 3 vuotta työkokemusta ympäristöalan tehtävistä
  • palvelualtis asenne ja valmius uuden oppimiseen
  • tuloshakuinen toimintatapa ja hyvä organisointikyky
  • yhteistyökykyä, neuvottelutaitoa sekä asiakaslähtöistä otetta.

 

Arvostamme kokemusta ympäristöalan kenttätöistä, luontoselvityksistä tai luonnon monimuotoisuuden edistämisestä, paikkatiedon hallinnasta, palveluiden tilaamisesta sekä ympäristöoikeudellisten viranomaisprosessien hoitamisesta. Tehtävä edellyttää B-luokan ajokorttia. Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on tehtävässä eduksi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteiskuntavastuujohtaja Timo Kanerva p. 0294 83 1400. Soittoajat 20.11 klo 15-16 sekä 29.11 klo 15-16.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 3.12.2023.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Puolustuskiinteistöt

Vastaamme puolustushallinnon kiinteistöistä, niiden ylläpidosta ja palveluiden järjestämisestä kaikissa turvallisuustilanteissa. Valmius, varautuminen ja vastuullisuus ovat kaiken toimintamme keskiössä. Teemme tilaa tulevaisuudelle ja turvallisuudelle.

Puolustuskiinteistöt aloitti toimintansa 1.1.2021 Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitoksena. Puolustuskiinteistöihin keskitettiin puolustushallintoa palvelevat toiminnot ja palvelut Senaatti-kiinteistöistä ja Puolustushallinnon Rakennuslaitoksesta. Tavoitteena on yksinkertaistaa kumppanuusrakennetta puolustushallinnon kanssa ja mahdollistaa syvempi, strateginen kumppanuus.

Logo

Ympäristöasiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!