Yritysasiantuntija

 

Alavus on lähes 11.000 asukkaan elinvoimainen kaupunki, joka tunnetaan Tuurin kauppakylästä ja vahvoista rakennustuotealan toimijoistaan. Kaupungin omistama Alavuden Kehitys Oy:n tehtävä on alueen yrityslähtöinen elinkeinoelämän kehittäminen ja monipuolistaminen läheisessä yhteistyössä yritysten kanssa.

 

Etsimme nyt Alavuden Kehitys Oy:n palvelukseen

YRITYSASIANTUNTIJAA

edistämään alueen elinvoimaisuutta sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan alueemme yritysten kehityshankkeita.

 

 

Työssäsi vastaat siis erilaisten yrityspalveluiden tuottamisesta. Tuet paikallisia toimijoita yritysten elinkaaren eri vaiheissa monipuolisen yritysmaailmataustasi ja kokemuksesi avulla. Teet yhteistyötä vahvasti eri sidosryhmien kanssa aina aloittelevista yrittäjistä kaupunkiorganisaation työllisyyspalveluihin.

 

Sinulla on jo olemassa monipuolinen yritys-/elinkeinotoiminnan asiantuntemus ja osaat käyttää osaamistasi laajasti ja ratkaisukeskeisesti. Kehität liiketoimintoja pitkäjänteisesti, tunnistat eri organisaatioiden muuttuvia tarpeita ja tartut tekemiseen ennakkoluulottomasti. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit tarvittaessa sujuvasti myös englannin kielellä.

 

Arvostamme teknistä tai kaupallista koulutustaustaa sekä monipuolista elinkeinoelämän työkokemusta. Olet joustava ja halukas oppimaan uutta. Seuraat aktiivisesti alan muuttuvia trendejä ja kehität mielelläsi toimintaa.

 

 

Yrittäjyys on elinvoiman perusta

 

Yritystoiminnan kasvu, kehitys ja kansainvälistyminen sekä uusien yritysten perustaminen ja sijoittuminen Alavudelle ovat kaupungin elinvoiman pohja. Tavoitteena on yrityksille suotuisa toimintaympäristö, joka edistää yritysten perustamista, kasvua, kehittymistä ja kansainvälistymistä. Tämän mahdollistaa aktiivisuus ja ennakointi infraan ja maakäyttöön liittyvissä ratkaisuissa, sujuvat palvelut niin kaavoitukseen kuin luvitukseen liittyvissä asioissa, aktiivinen ja asiantunteva yritysneuvonta sekä tiivis sidosryhmien välinen yhteistyö.

Alavudella toimii lähes 1000 pääasiassa pientä tai keskisuurta yritystä. Monipuolisen yritysrakenteen ytimessä ovat kauppa ja palvelut, rakennusklusteri ja hitsaava teollisuus, kone- ja laitevalmistus, maa- ja metsätalous sekä urakointi.

Vuoden 2020 tilaston mukaan Alavudella on 4 056 työpaikkaa. Alkutuotannon työpaikkojen osuus on 9 %, jalostuksen työpaikkojen osuus 21 % ja palvelualan työpaikkojen osuus on 68,5 %. Kaupungin työpaikkaomavaraisuus on 96,4 %. Kaupungin logistinen sijainti teiden 66  ja 18 risteyksessä sekä rautatieyhteys takaavat tuotteiden liikkumisen ja kehittynyt tietoverkko varmistaa datan liikkumisen valon nopeudella.

Energiamarkkinan muutoksen myötä alueen bio- ja uusiutuvan energian hyödyntämisessä on merkittävä potentiaali. Yritysten hyödynnettävissä olevat maaseudun rahoitusinstrumentit tukevat yritystoiminnan aloittamista ja kehittämistä. Kuituverkko mahdollistaa monipaikkaisen työskentelyn. Osaavat ihmiset ja yrityslähtöiset, joustavat koulutuspolut vahvistavat elinvoimaa. Orgaaniset ja omaleimaiset yrityskeskittymät tarjoavat synergiaetuja ja mahdollisuuksia myös uusille toimijoille ja runsas toimitila- ja tonttitarjonta luovat edellytyksiä kasvulle ja kehittymiselle.

 

 

Alavudella homma hoidetaan

 

Alavus on vireä ja kehittyvä kaupunki, jonka rakennusklusteri ja palvelualojen verkosto luovat vahvan pohjan monimuotoiselle yritystoiminnalle. Tuurin kauppakylän palvelutarjontaa hyödyntää 6 miljoonaa asiakasta vuosittain. Teollisuus on keskittynyt puu-, lasi- ja metalliteollisuuden aloille. Yritykset valmistavat runko- ja julkisivurakenteita, ikkunoita, ovia sekä sähkölasia.

Alavudella toimivien kuljetusalan yrittäjien autot näkyvät lähestulkoon kaikkialla Suomessa kuljettaen elintarvikkeita, tukkipuuta, ovia, ikkunoita ja metalli- ja julkisivurakenteita sekä polttoaineita.

Tunnetuimpia toimialan yrityksiä ovat Alavus Ikkunat Oy, Alavuden Betoni Oy, Matti-Ovi Oy, Finnglass Oy, Riikku Group Oy ja HTR-Steel. Laadukkaita, arkkitehtonisesti korkeatasoisia ja ympäristöystävällisiä valmistaloja valmistaa Honkatalot.

 

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä saat Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Aholalta, johanna.ahola@eezy.fi tai soittamalla 0400 739 308.

 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 4.12.2023 klo 16.00 mennessä osoitteessa eezypersonnel.fi

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Alavuden Kehitys Oy

 

Sijainti: Alavus
Logo

Yritysasiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!