Yritysmyynnin aluemyyntipäällikkö

 

Haemme Tampereen pääkonttorille Yritysasiakkaat ja liittoasiakkuudet -yksiköön

Yritysmyynnin aluemyyntipäällikköä

 

Yritysmyynnin aluemyyntipäällikkönä vastaat yritysasiakasliiketoiminnan uusmyynnistä, olemassa olevan asiakaskannan kehittämisestä sekä asiakaspysyvyyden varmistamisesta. Vastaat myös oman vastuualueesi asiakaskannan kannattavuudesta, yhdessä tiimisi kanssa hankitte lisää uusia asiakkaita, kehität ja pidät huolen olemassa olevista asiakkaista. Varmistat, että Turvan yritysasiakkaat saavat kokonaisvaltaista palvelua ja he tavoittavat henkilöstön helposti eri asiakaskanavissa.

Kentän yritysmyynnissä on tällä hetkellä 11 yritysmyyntipäällikköä ja 5 yritysedustajaa ympäri Suomen, joiden esihenkilönä toimit ja tehtävässä raportoit yritysasiakasmyynnistä vastaavalle johtajalle.

 

Odotamme sinulta aktiivista valmentavaa lähiesihenkilötyötä, oman tiimin henkilöiden jatkuvaa kehittämistä, kouluttamista ja ohjaamista. Kykyä hankkia uusia asiakkaita ja kehittää olemassa olevia yritysasiakkuuksia. Kokemus B2B -myynnin johtamisesta digitalisoituvassa toimintaympäristössä on tehtävässä onnistumisen kannalta ehdoton edellytys. Lisäksi kokemus vakuutusalasta ja yritysvakuutus-myynnistä ja provisiopalkkaisista toimijoista on eduksi. Olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, sinulla on vahva ote myynnin kehittämiseen, innostut ja innostat muita.

 

Tarjoamme sinulle laajan perehdyttämisen vahinkovakuutusyhtiön yritysmyynnin maailmaan, monipuolisen itsenäisen työn, mahdollisuuden kehittyä ja kehittää prosesseja. Mukavan työyhteisön, huippu tiimin vedettäväksi, mutkattoman työilmapiirin ja tutkitusti alan tyytyväisimmät asiakkaat sekä hyvät vakuutusalan edut vakavaraisessa suomalaisessa keskinäisessä yhtiössä.

 

Lisätietoja tehtävästä 27.6.–8.7. ajalla antaa Eezy Personnelin Senior Executive Search Consultant Tero Hassinen, puh. 050 388 3039 tai tero.hassinen@eezy.fi.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa eezypersonnel.fi viimeistään 30.7.2022. Emme käsittele hakemuksia heinäkuun aikana, aloitamme niiden käsittelyn heti 1.8. alkaen.

Haku alkaa ja päättyy

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva on suomalainen yhtiö, jonka palveluvalikoima kattaa kaikki vahinkovakuutukset. Välitämme myös LähiTapiola-ryhmän vapaaehtoisia henki- ja eläkevakuutuksia. Työeläkevakuutuskumppanimme on Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo. Asiakkaamme ovat pääasiassa kotitalouksia, yhteisöjä ja pk-yrityksiä.

Huolehdimme omistaja-asiakkaidemme taloudellisesta turvallisuudesta ja olemme ammattiliittojen ainutlaatuinen kumppani. Päämääränämme on olla paras vakuutusyhtiö, joka tarjoaa odotukset ylittävää palvelua. Työntekijöidemme mielissä haluamme olla paras työpaikka. Henkilöstötutkimuksien mukaan Turvassa ollaankin tyytyväisiä työilmapiiriin ja viihtyvyyteen; turvalaiset ovat auttavaisia, rentoja ja löytävät työpäivän keskeltä sopivasti huumoria.

Turva, edelleen tyytyväisimmät asiakkaat EPSI Rating -tutkimus (2011, 2012, 2013, 2014, 2016 2017, 2018, 2019, 2020, 2021)

Sijainti: Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!