Yritysyhteistyön vastaava (määräaikainen sijaisuus 30.4.2023 asti)

Plan International Suomen tuloksekas varainhankintatiimi kaipaa myyntihenkistä yritysyhteistyön osaajaa ajalle 1.9.2022 (tai sopimuksen mukaan) – 30.4.2023. Tule tekemään merkityksellistä työtä tasa-arvon ja tyttöjen oikeuksien hyväksi.

Yritysyhteistyöllä on tärkeä rooli Planin varainhankinnassa ja tyttöjen oikeuksia ja tasa-arvoa edistävässä työssämme. Planilla on pitkä kokemus yritysyhteistyöstä. Kumppaneinamme on monipuolinen joukko tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta edistäviä yrityksiä, ja haemme aktiivisesti uusia yhteistyön mahdollisuuksia.

Yritysyhteistyön vastaavan tehtäviin kuuluu: 

  • Planin yrityskumppanuuksien hoito ja asiakaspalvelu
  • varainhankinta yrityksiltä Planin kehitysyhteistyö- ja tasa-arvohankkeiden rahoituksen turvaamiseksi, esimerkiksi #GirlsTakeover-yrityskumppanuuksien neuvottelu sekä uusien ohjelmakumppaneiden hankinta
  • markkinoinnin ja viestinnän tehtävät, jotka tukevat yritysyhteistyön tavoitteisiin pääsyä, yhteistyössä markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoiden kanssa
  • yritysyhteistyön strateginen kehittäminen sekä uusien yritysyhteistyön mahdollisuuksien kartoittaminen, tunnistaminen ja neuvotteleminen.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Etsimämme henkilö

Mitä tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta?

  • Erinomaisia B2B-myynti- ja neuvottelutaitoja. Toivomme sinulta näyttöä tuloksekkaasta, mieluiten järjestöjen yritysvarainhankinnasta, mutta myös muu B2B-myyntikokemus huomioidaan.
  • Itsenäistä ja innovatiivista työotetta sekä vahvoja yhteistyötaitoja. Työskentelet itsenäisesti ja olet organisaatiomme yritysvarainhankinnan tärkein osaaja. Teet kuitenkin hyvää yhteistyötä koko varainhankinnan ja markkinoinnin tiimin, johdon sekä monialaisen organisaation kanssa.
  • Osaamista yritysvastuusta, erityisesti ihmisoikeuksista ja sosiaalisesta vastuusta. Sinulla on taito yhdistää yritysmaailman ja Planin tavoitteet tyttöjen oikeuksia ja yhdenvertaisuutta edistäväksi paketiksi.

Lisäksi odotamme sinulta:

  • sujuvaa englannin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • järjestelmällisyyttä ja hyvää organisointikykyä.

 

Tarjoamme

Työssäsi pääset tutustumaan paitsi mahtaviin työkavereihin ja kumppaneihin myös mielenkiintoisiin kansainvälisiin kysymyksiin. Työskentelemme joustavasti sekä livenä että etänä. Syyskuussa pääset tutustumaan uusiin toimitiloihimme Vallilassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankinnan johtaja Nora Huhta, soittoaika ti 9.8. klo 12–14 numerossa 040-753 0250.

Työsuhteen tyyppi: Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 30.4.2023 saakka.

Palkkaus: Palkkaus määräytyy Planin palkkamallin mukaisesti ja asettuu osaamisesta ja työkokemuksesta riippuen välille 3 400 € - 4 000 €.

Muuta: Myös itsenäiset yrittäjät ovat tervetulleita esittämään tarjouksia.

Plan International Finland

Lastenoikeusjärjestö Plan International haluaa oikeudenmukaisen maailman, jossa kaikkien lasten oikeudet ja tasa-arvo toteutuvat. Siksi Plan parantaa erityisesti kehitysmaiden tyttöjen elämää ja suojelua. Uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton Plan perustettiin 1937, ja Suomessa toiminta alkoi 1998. Työskentelemme yli 70 maassa. 

Olemme osallistava, välittävä ja merkityksellinen työpaikka.

Meillä työskentelee joukko oman alansa huippuasiantuntijoita aina ilmastoasiantuntijasta digimarkkinoinnin ammattilaisiin ja grants controllerista televarainhankkijoihin.

Tällä hetkellä toimistollamme työskentelee noin 90 työntekijää. Työmme ytimen muodostavat kansainvälinen kehitysyhteistyö, humanitaarinen työ, kotimaan ohjelmatyö ja vaikuttamistyö.

Koulutus- ja kokeilumyönteisessä työyhteisössämme oma osaaminen kasvaa kuin huomaamatta. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeä asia.

Me Plan International Suomella olemme sitoutuneet lasten ja nuorten turvaamiseen sekä suojeluun noudattaen lastensuojelun ohjeistuksia. 

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Puhelin: 096869800
Sähköposti: info@plan.fi
Sijainti: Lautatarhankatu 6 00580 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!