Olet tarkastamassa työpaikkailmoitusta.

Tätä ilmoitusta ei ole julkaistu. Siihen ei voi hakea.

Aluemyyntipäällikkö

TULE OSAKSI MATERIAALINKÄSITTELYKONEIDEMME GLOBAALIA MYYNTITIIMIÄ

Mantsinen Group valmistaa maailman suurimpia hydraulisia nostureita ja tuotamme maailman resurssitehokkaimpia logistiikkapalveluja. Arkeamme kuvaa välittömyys ja halu muuttaa maailmaa tehokkaammaksi ja ympäristöystävällisemmäksi. Liiketoimintamme kasvaessa tarvitsemme uusia jäseniä osaavaan joukkoomme.

Haemme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Liperiin Ylämyllyn tehtaallemme

osaksi Mantsisen myyntitiimiä vastaamaan materiaalinkäsittelykoneiden ja työlaitteiden teknisestä ja kaupallisesta tuesta. Tehtävässäsi johdat ennalta määritetyllä maantieteellisellä alueella (mm. saksankielinen markkina-alue) MANTSINEN-jälleenmyyntiverkoston myyntiä ja autat heitä saavuttamaan tuloksia.

Aluemyyntipäällikkönä toimenkuvasi koostuu työstä toimistolla ja Euroopassa jälleenmyyjien ja asiakkaiden luona.  Toimistolla työ on myynti- ja markkinointimateriaalien tuottamista, kaupallisten ja teknisten tarjousmateriaalien laadintaa, kilpailijaseurannan ylläpitoa, vuosibudjettien tekoa ja jälleenmyyjien sekä loppuasiakkaiden teknisten kysymysten ratkomista yhdessä tuotepäälliköiden kanssa. Asiakaskäynnit, myyntineuvottelut, messut ja jälleenmyyjien myyntiorganisaation koulutus ovat olennainen osa arkipäivääsi.  

Maailman paras materiaalinkäsittelykoneiden myyntitiimi löytyy Mantsiselta ja tähän porukkaan on nyt mahdollista päästä mukaan seuraavin näytöin. Sinulla on tehtävään soveltuva, mieluiten AMK-tasoinen koulutus. Tartut töihin hihat käärivällä asenteella ja sinulla on luontainen kiinnostus teknisiä asioita kohtaan ja halu oppia sekä sisäistää asiakkaiden prosesseja. Aikaisempi kokemus erityisesti projektimyynnistä ja teknisen sopimusjuridiikan osaamisesta katsotaan eduksi.

Merkittävä osa työstä tapahtuu maailmalla asiakkaiden luona. Odotamme sinulta matkustusvalmiutta (noin 60-80 päivää vuodessa) ja sähköisten työkalujen osaamista (MS Office 365). Kommunikoit sujuvasti ihmisten kanssa ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Kansainvälisessä ympäristössämme pärjäät sujuvasti suomeksi, saksaksi ja englanniksi.

Oma-aloitteisuus, vuorovaikutustaidot ja vastuunkantokyky kuuluvat tapaamme toimia. Tarjoamme vastuullisen ja itsenäisen työn osana hyvähenkistä Mantsisen myyntitiimiä. Haluamme huolehtia henkilöstömme työhyvinvoinnista ja tarjoamme sinulle käyttöösi mm. Terveysplus-vakuutuksen, työsuhdepolkupyöräedun sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Tehtävässäsi raportoit myyntijohtajalle. Toimipisteesi on mielellään Ylämyllyn tehtaallamme Joensuun kupeessa. Rekrytointi- ja haastatteluprosessista vastaa Eezy Personnel Joensuu.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV viimeistään 8.10.2023 tämän sivun kautta tai www.eezypersonnel.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa
Myyntijohtaja Patrik Starck, pe 22.9.2023 klo 9-11, puh. 040 729 6655

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Mantsinen Group Ltd Oy

Mantsinen on kansainvälinen yritys, jolla on vahvat paikalliset juuret. Toimintamme on jakautunut kahteen liiketoimintayksikköön: materiaalinkäsittelykoneiden ja työlaitteiden valmistukseen ja logistiikkapalveluihin. Materiaalinkäsittelykoneemme valmistetaan Pohjois-Karjalassa, Ylämyllyllä sekä osa loppukokoonpanosta tehdään Raumalla. Koneet toimitetaan maailmanlaajuisesti kumppaniverkostomme kautta.

Mantsisen arvoihin kuuluvat lupausten pitäminen, avoimuus, ratkaisujen luominen ja hyvä yhteishenki.

Astu mukaan Mantsisen ja edelläkävijöiden joukkoon. Me työllistämme n. 370 työntekijää ja liikevaihtomme oli v. 2022 hieman yli 100 miljoona euroa. Intohimonamme on ollut ratkaista haasteita ja innovoida jatkuvasti uutta. Lopputuloksena on edelläkävijöiden materiaalinkäsittelykoneet ja logistiset ratkaisut, jotka vievät koko alaa eteenpäin ja kestävät sukupolvelta toiselle.

Sijainti: 80400 Ylämylly
Logo

Aluemyyntipäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!